Grand Cafe De Kamer

Slagharen (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In Slagharen ligt aan de Coevordenseweg Noord Grand Café De Kamer. In dit op het eerste oog gewoon lijkende grand café huist een culinaire verassing. De keuken wordt namelijk gerund door twee sterren chef Alwin Leemhuis. U kunt met uw dinercheque een tafel reserveren bij dit bijzondere grand café, waar u zowel binnen in het restaurant als buiten op het terras kunt dineren indien het weer dit toelaat. Culinair recensent Pieter Nijdam ging u al voor en schreef voor de Telegraaf een zee positieve recensie over deze ‘topattractie’ in Slagharen. Ook won De Kamer eens een zilveren schaal van ‘Lekker Landschap’ en wordt het restaurant door IENS beoordeeld als IENS-topper met een gemiddeld cijfer van maar liefst een 8,3.

Wanneer u met uw dinercheque plaatsneemt bij De Kamer kunt u zeer kleurrijke gerechten verwachten van verse en pure ingrediënten. Voor een zeer schappelijke prijs kunt u een drie-, of vier gangen verassingsmenu bestellen, dat voor de chef met veel zorg voor uw wordt samengesteld. Dit menu wordt de “Chef Special” genoemd en wisselt met de seizoenen mee. Op de kaart vindt u onder andere een dry aged ribeye die wordt geserveerd met een ‘oogje’ vet en een saus naar keuze. Ook kunt u met uw dinercheque kiezen voor een vis van de dag of een vegetarische verassing. De gerechten zijn met veel zorg en oog voor detail opgemaakt en zijn daarmee zowel een verassing voor het oog als voor de smaakpapillen.

Wilt u zich graag laten verassen door de kookkunsten van chef Alwin Leemhuis? Reserveer dan een tafel bij Grand Café De Kamer en kom genieten van een heerlijk culinair avondje uit met uw dinercheque. 

Contactgegevens:

Grand Cafe De Kamer
Coevorderseweg Noord 32b
7776 AJ Slagharen
Telefoon: 
0523684845
Nationale Diner Cadeaukaart Slagharen Grand Cafe De Kamer

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Oosteinde 32
7772 CB Hardenberg
Telefoon: 
0523-261604
Nationale Diner Cadeaukaart Hardenberg Den Herdenbergher

Restaurant Cucina 39

Hardenberg
Afhalen and Italiaans
Adres: 
Voorstraat 39
7772AB Hardenberg
Telefoon: 
0523680650
Nationale Diner Cadeaukaart Hardenberg Restaurant Cucina 39
Adres: 
Gedempte Haven 1
7772 VD Hardenberg
Telefoon: 
0523234080
Nationale Diner Cadeaukaart Hardenberg Amused Food & Wine