Grand Cafe de Delft

Assendelft (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

U bent bij De Delft altijd welkom om plaats te nemen op het terras of in het restaurant voor een lunch, diner of om eens lekker te borrelen. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u wilt betalen met een Diner Cadeau dinercheque. Hier wordt niet moeilijk over gedaan door het team van De Delft.

In 2016 is De Delft een nieuwe weg in geslagen, waar ze zich vroeger met name richtte op echte Brasserie klassiekers en Bourgondisch eten werd geserveerd zijn ze nu meer met streekproducten gaan werken en ligt de nadruk meer op de seizoenskaart. Deze nieuwe kaart zal elk seizoen opnieuw worden samengesteld met gerechten die gebruik maken van de beste producten die de omgeving te bieden heeft. Op deze manier kunnen ze duurzamer te werk gaan en u elk seizoen weer verrassen met smaken die u misschien niet eerder heeft geprobeerd. De chef-koks begrijpen natuurlijk dat het belangrijk is dat het bord er smakelijk uitziet maar dat dit altijd ondergeschikt is aan het belang van de smaak. Het team van de bediening is bestaat voornamelijk uit jonge mensen. De leeftijd is echter een slechte indicatie voor hun kennis en passie. Het team kan u uitstekend uitleggen wat er op uw bord ligt en zal u goed bijstaan in het maken van de beste keus wat wijn betreft.

Om u echt in de watten te leggen heeft De Delft voor u het De Delft-Menu, waarbij u een drie gangen menu mag samenstellen à la carte. U mag natuurlijk altijd aangeven of u bepaalde ingrediënten niet mag eten, daar wordt dan altijd rekening mee gehouden. Vergeet niet dat ze bij De Delft natuurlijk gewoon de dinercheque van Diner Cadeau accepteren.

Contactgegevens:

Grand Cafe de Delft
Dorpstraat 454
1566 BT Assendelft
Telefoon: 
075-6877771
Nationale Diner Cadeaukaart Assendelft Grand Cafe de Delft

Meer restaurants in de buurt

Restaurant de Heeren van Kok

Wormerveer
A la carte and Afhalen
Adres: 
Warmoesstraat 37
1521 CJ Wormerveer
Telefoon: 
075-6281226
Nationale Diner Cadeaukaart Wormerveer Restaurant de Heeren van Kok

DokG

Assendelft
A la carte
Adres: 
Kanaaldijk 33 rood
1566PA Assendelft
Telefoon: 
0756154238
Nationale Diner Cadeaukaart Assendelft DokG

BINNENKORT: Restaurant By. M

Assendelft
A la carte and Afhalen
Adres: 
Industrieweg 10
1566 JP Assendelft
Telefoon: 
0752102015
Nationale Diner Cadeaukaart Assendelft BINNENKORT: Restaurant By. M