Grand Cafe Berlage

Eindhoven (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Horeca in optima forma komt u tegen in het ‘Quartier Latin’ van Eindhoven, De Bergen. Hier treft u namelijk Grand Café Berlage, welke in de lokale omgeving al geruime tijd een begrip is voor een gevarieerd en groot publiek. Met uw Dinercheque kunt u hier uitgebreid dineren in een grand café dat al meerdere malen is uitgeroepen tot één van de beste cafés in Brabant. Ook kunt u er heerlijk lunchen, borrelen en zelfs genieten van een feestelijke high tea. Deze eetgelegenheid is zeker in de lente- of zomermaanden een aanrader, aangezien u dan plaats kan nemen in de prachtige terrastuin. Met behulp van uw Dinercheque waant u zich echt even in een andere wereld!

U kunt bij Grand Café Berlage naar hartenlust genieten van een uitgebreide lunch of een gevarieerd diner. U kunt er ‘s middags terecht voor koude of warme lunchgerechten of voor een heerlijke eiergerechten. Heeft u bijvoorbeeld meer zin in een broodje met gerookte en gestoomde zalm of in een boerenomelet met spek, kaas, ham en champignons? Ook in de avond bent u van harte welkom met uw Dinercheque. De internationaal georiënteerde keuken biedt voor ieder wat wils. Zo hebben ze onder andere een Argentijnse black angus steak, Arabische couscous en een Portugees stoofpotje.

Ook in de avonduren is het gezellig in Grand Café Berlage, als de huis-dj’s alle ruimte krijgen om een feestje te bouwen. Blijf na het diner met uw Dinercheque dus gerust even hangen! Hier geniet u van de complete horeca-ervaring. Hopelijk zien ze in binnenkort een keer langskomen.

Contactgegevens:

Grand Cafe Berlage
Kleine Berg 16
5611 JV Eindhoven
Telefoon: 
0403400036
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Grand Cafe Berlage

Meer restaurants in de buurt

Bodega Maxima

Eindhoven
Argentijns, Spaans and Tapas
Adres: 
Wilhelminaplein 7
5611HE Eindhoven
Telefoon: 
040-2433832
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Bodega Maxima

De Gaper

Eindhoven
A la carte and Afhalen
Adres: 
Wilhelminaplein 5
5611HE Eindhoven
Telefoon: 
0402467770
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven De Gaper

Lekker India

Eindhoven
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Hoogstraat 49
5615 PA Eindhoven
Telefoon: 
0634658012
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Lekker India