Grand Cafe All Sports

Amstelveen (NH)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

Misschien dat u bij sport niet gelijk denkt aan gastvrijheid en gastronomie, maar Grand Café All Sports zal uw gedachten doen veranderen. Dit grand café in Amstelveen is verbonden aan het sportcentrum, maar is voor iedereen en elke gelegenheid geschikt. De gast is het uitgangspunt van All Sports en uw bezoek zal dan ook een ware verwennerij zijn voor niet alleen lijf en leden, maar ook uw inwendige mens. Uw Dinercheque is hier absoluut goed besteed!

De inrichting van All Sports is modern, de bediening vlot en vriendelijk en de kaart zeer veelzijdig; Op ieder moment van de dag is de complete menukaart te bestellen. Koffie of lunch, alcoholische versnaperingen of diner, een goed glas wijn of tussendoortje; alles is mogelijk. Vraag zeker ook naar onze dagelijks wisselende specialiteit. Uiteraard is aan de allerkleinste ook gedacht. Voor heen hebben wij een speciaal kindermenu samengesteld. Aan de bar of restauranttafel is het goed toeven en zodra het weer het toelaat, ook op ons zonnige terras. Bij Grand Café All Sports zit u eigenlijk nooit verkeerd.

Hoewel reserveren bij ons niet noodzakelijk is, is het wel wenselijk. Zeker met grote groepen adviseren wij u van te voren ons van uw komst op de hoogte te stellen. Onze heerlijke exclusieve gerechten zijn ook te bestellen en af te halen. Onze service en kwaliteit is ook verkrijgbaar in het bar-restaurantgedeelte van de sauna.

Zien wij u snel verschijnen? Ook met uw Dinercheque bent u bij Grand Café All Sports van harte welkom. Tot snel!

Contactgegevens:

Grand Cafe All Sports
Van der Hooplaan 237
1185LN Amstelveen
Telefoon: 
020-6404807
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Grand Cafe All Sports

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dorpsstraat 64
1182 JE Amstelveen
Telefoon: 
020-3457246
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Bar Brasserie t Hert

Stadscafe de Pannenkoek

Amstelveen
A la carte and Pannenkoeken
Adres: 
Buitenplein 79
1181 ZE Amstelveen
Telefoon: 
0208545970
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Stadscafe de Pannenkoek

t Oude Dorp

Amstelveen
A la carte
Adres: 
Dorpsstraat 104
1182 JH Amstelveen
Telefoon: 
0203453366
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen t Oude Dorp