Golf van Bergen

Bergen aan Zee (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

De Golf van Bergen is niet uw gebruikelijke strandtent. De Golf van Bergen heeft namelijk alle middelen in huis om van uw bezoek een zeer aangename ervaring te maken, die u niet snel zult vergeten. Ons restaurant is uitstekend geschikt voor een frisse lunch of een ijsje op een warme stranddag. Een heerlijke lange strandwandeling of fietstocht door de duinen kunt u bij ons prima afsluiten. Zowel voor lunch, diner, borrel als gewoon een heerlijke ijsje bent u bij ons goed. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor een hapje en een drankje. In het zomerseizoen zijn wij geopend van tien uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds. U ziet; uw Dinercheque is bij De Golf van Bergen goed besteed.

De Golf van Bergen ligt zoals de naam impliceert vlak aan de kust van de Bergen. Hierdoor komt u bij een bezoek aan ons prachtige restaurant al snel in de vakantiestemming. Bij koud weer kunt u bij ons heerlijk opwarmen aan een van de open haarden.

Op onze menukaart staan heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Daarnaast hebben wij nog een zeer uitgebreide dessertkaart, met zoveel smaken ijs als u zich kan wensen. Voor de kids serveren wij passende gerechten en u kunt ook bij ons genieten van ambachtelijke pannenkoeken, waarbij u zelf het aantal toppings kan bepalen. Onze specialiteit is de vis van de dag, die dagelijks varieert. Hier worden heerlijke seizoensgroenten en bijpassende saus bij geserveerd.

Bij de Golf van Bergen kunt u genieten van culinaire hoogstandjes pal aan zee. Hier komt de gastvrije en behulpzame bediening nog bij, die u van harte welkom heet en u snel hoopt te zien! Vergeet vooral niet uw Dinercheque mee te nemen!

Contactgegevens:

Golf van Bergen
Van der Wijckplein 12A-C
1865 AP Bergen aan Zee
Telefoon: 
0725899610
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen aan Zee Golf van Bergen

Meer restaurants in de buurt

Hotel Meyer

Bergen aan Zee
Restaurant in een Hotel
Adres: 
Jacob Kalffweg 4
1865 AR Bergen aan Zee
Telefoon: 
072-5812488
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen aan Zee Hotel Meyer
Adres: 
Strandafgang tegenover Boulevard 69
1931CM Egmond aan Zee
Telefoon: 
0621627269
Nationale Diner Cadeaukaart Egmond aan Zee Paviljoen de Zeester Bad Noord
Adres: 
Jacob Kalffweg 4
1865AR Bergen aan Zee
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen aan Zee Meyer aan Zee