Golden Crown

Nederhorst den Berg (NH)
Soort keuken: 
Chinees
Omschrijving: 

Restaurant Golden Crown specialiseert zich in de Chinees/Indische keuken en beschikt daarnaast over een gerenommeerd wok buffet. Bij het wok buffet kunt voor een vast bedrag per persoon onbeperkt opscheppen. Hierdoor is uw Dinercheque bij ons geschikt voor intieme diners, maar ook voor grote groepen. Bij ons wordt menig verjaardagsfeest en jubileum gevierd. Ons uitgebreide menu bevat veel typisch Chinees/Indische gerechten, maar bevat ook heel wat favorieten voor de kinderen. Voor de echte liefhebber, hebben wij ook een groot assortiment aan overheerlijke sushi. Als u zich wil laten verassen kunt u een speciaal door de chef samengesteld menu bestellen.

 

Bij restaurant Golden Crown zijn we zeer nauw betrokken bij de klant en onze medewerkers zijn zeer gastvrij en staan altijd open voor vragen en wensen. Daarnaast hebben wij een actieve facebook pagina waarop u bijvoorbeeld kunt zien hoe onze verse loempia’s en satésaus worden bereid. Deze persoonlijke benadering en het goede eten hebben ervoor gezorgd dat restaurant Golden Crown al 25 jaar een begrip is in Nederhorst en omstreken. Met onze rood-groene luifels zijn wij niet te missen!

 

Restaurant Golden Crown is behalve op maandag altijd open en op warme zomerdagen kunt u bij ons met de Dinercheque ook gebruik maken van het overdekte terras. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u voor een goede prijs een hele avond kan genieten. Wij hopen dat wij u snel met uw Dinercheque mogen verwelkomen in ons gezellige restaurant. Tot dan!

Contactgegevens:

Golden Crown
Overmeerseweg 1
1394 BC Nederhorst den Berg
Telefoon: 
0294-251214
Nationale Diner Cadeaukaart Nederhorst den Berg Golden Crown

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dammerweg 3
1394 GM Nederhorst den Berg
Telefoon: 
0294-253807
Nationale Diner Cadeaukaart Nederhorst den Berg Het Spieghelhuys

Het Pannenkoekenhuys

Nederhorst den Berg
A la carte
Adres: 
Dammerweg 3
1394GM Nederhorst den Berg
Telefoon: 
0294253807
Nationale Diner Cadeaukaart Nederhorst den Berg Het Pannenkoekenhuys

Charley's Diner

Nederhorst Den Berg
A la carte
Adres: 
Dammerweg 1
1394GT Nederhorst Den Berg
Nationale Diner Cadeaukaart Nederhorst Den Berg Charley's Diner