Geweun Angers

Roermond (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Wilt u graag met uw dinercheque uit eten gaan bij een bijzonder restaurant in Roermond, dan vindt u het wellicht leuk om eens een kijkje te nemen bij restaurant Geweun Angers. Restaurant Geweun Angers is een redelijk nieuw restaurant. Het is gevestigd aan de Hamstraat 24, in een pand waarin eerst het Koetshuis Roermond gevestigd was. Wanneer u met uw dinercheque een bezoek brengt aan restaurant Geweun Angers zal u gastvrij worden onthaald. De bediening heeft zich tot doel gesteld om u een onvergetelijk avond te bezorgen, dus u kunt heerlijk ontspannen en u een avond goed laten verzorgen! Restaurant Angers ligt op een centrale plek in Roermond. Een bezoek aan het restaurant is dan ook zeer goed te combineren met een andere activiteit in de stad, bijvoorbeeld het bezoeken van het veelzijdige winkelcentrum!

In de keuken van restaurant Geweun Angers wordt gekookt met verse en pure ingrediënten. Een deel van de gerechten wordt bereid in de Mibrasa, een traditionele houtskool oven. Omdat in deze oven de temperatuur kan oplopen tot wel 300 graden, krijgen deze gerechten een bijzondere smaak die anders is dan die van gerechten die in een normale oven worden bereid. Wanneer u een nieuwe culinaire ervaring wilt opdoen met uw dinercheque zijn deze gerechten dan ook van harte aan te bevelen.

Lijkt het u leuk om uw dinercheque te besteden in het stadshart van Roermond in een nieuw en bijzonder restaurant? Laat u dan verassen en reserveer een tafeltje met uw gezelschap bij restaurant Geweun Angers in de Hamstraat!

Contactgegevens:

Geweun Angers
Hamstraat 24
6041 HB Roermond
Telefoon: 
0475-319087
Nationale Diner Cadeaukaart Roermond Geweun Angers

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Neerstraat 50
6041KD Roermond
Telefoon: 
0475-769234
Nationale Diner Cadeaukaart Roermond Kaldi Roermond
Adres: 
Raadhuisstraat 1
6042JK Roermond
Telefoon: 
0475476192
Nationale Diner Cadeaukaart Roermond Heraklion

Restaurant Kasteeltje Hattem

Roermond
A la carte and Kasteel
Adres: 
Maastrichterweg 25
6041 NZ Roermond
Telefoon: 
0475-319222
Nationale Diner Cadeaukaart Roermond Restaurant Kasteeltje Hattem