Gasthof Euverem

Gulpen (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Het is altijd genieten van de prachtige natuur in Zuid-Limburg. Er is zoveel van, dat het bijna niet mogelijk is om alles in één dag te zien. Gelukkig is er daarom Gasthof Euverem. In dit twee sterren hotel is het meer dan alleen goed toeven. Met een aanbod van bijzondere recreatie, luxe kamers en bijzonder eten is het de aangewezen locatie in de wijde omgeving om te genieten van alles dat Zuid-Limburg te bieden heeft. Vooral omdat u nu ook kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Laat u snel verrassen door al het moois dat het meest zuidelijke gedeelte van Nederland te bieden heeft. Het zal u hoe dan ook niet teleurstellen. Zoals vermeld is het gasthof meer dan alleen een dak boven uw hoofd. Het is niet voor niets een twee sterren hotel. Met de bijzondere recreatie mogelijkheden, de luxe kamers en een restaurant dat dagelijks met dagverse producten op de proppen komt is het de beste locatie in de wijde omgeving om een meerdaags verblijf te boeken.

In de omgeving bent u van harte welkom om een wandeling te maken waar andere wandelingen U tegen zeggen. Of kom een balletje slaan op één van de bijzondere golfbanen. Of trek u terug in één van de heerlijke sauna’s en Wellness centra.

Mochten de luxe kamers van het hotel niet genoeg comfort voor u hebben kunt u ook een kamer boeken in het luxe landhuis dat op loop afstand van het hotel staat, genaamd La Residence. Hier kunt u zich compleet ontspannen en het is een bijzondere ervaring om hier een heerlijke dag te vertoeven.

Laat het personeel van Gasthof Euverem niet langer op u wachten. Vooral niet omdat u tegenwoordig kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau. Wat een aanbieding.

Contactgegevens:

Gasthof Euverem
Euverem 30
6271 PK Gulpen
Telefoon: 
043-4503715
Nationale Diner Cadeaukaart Gulpen Gasthof Euverem

Meer restaurants in de buurt

't Stegelke

Slenaken
Steakhouse
Adres: 
Waterstraat 7
6277NH Slenaken
Telefoon: 
043-4571517
Nationale Diner Cadeaukaart Slenaken 't Stegelke
Adres: 
Commandeurstraat 56
6281AN Mechelen
Telefoon: 
0438505433
Nationale Diner Cadeaukaart Mechelen De Chinese Muur van Mechelen
Adres: 
Neerhem 87
6301 CG Valkenburg aan de Geul
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg aan de Geul Grand Café Huis ter Geul