Gasthoeve Adrichem

Beverwijk (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bij Gasthoeve/Partycentrum Adrichem kunt u uw Dinercheque prima besteden! Adrichem is gelegen is Beverwijk in een voormalige hoeve die werd gebouwd in 1857. Adrichem is vernoemd naar het kasteel dat vroeger aan de dichtbij gelegen Sint Aagtendijk stond. Kasteel Adrichem kent net als de hoeve een lange geschiedenis. In de eerste helft van de 14e eeuw was Floris van Adrichem eigenaar van het kasteel en van ‘een husige, hofstede en lant daertoe behorende gelegen in onsen heerlijkheid van Beverwijk, in ’t Vrijtgers’. Later heeft het nog vele andere eigenaren gehad tot het uiteindelijk ergens tussen 1809 en 1812 werd gesloopt door teveel schade te hebben opgelopen tijdens verschillende oorlogen.

Echter is Gasthoeve Adrichem nog springlevend en zelfs bruisender dan ooit. Zo kunt u in ons sfeervolle restaurant heerlijk diner of u door onze uitgebreide cateringservice laten verwennen. Verder hebben wij multifunctionele zalen die zeer geschikt zijn voor uw feestje, receptie, bruiloft of andere gelegenheid. De Gasthoeve heeft een warme Hollandse inrichting met veel hout en mooie kunstwerken, waardoor iedere gast zich snel thuis voelt. Daarnaast hebben wij twee gedeeltes, waarvan het achterste gedeelte gekenmerkt wordt door een lager gelegen dansvloer. Hieromheen zit een zitruimte die is afgescheiden door een oud Hollands hekwerk.

U bent welkom in ons restaurant met kleine en grote gezelschappen. Wij zijn donderdag tot en met zondag van 17.00 tot 21.00 uur geopend en in overleg ook op andere dagen. U kunt genieten van ons a la carte menu of de grand cafe menukaart met daarop scherp geprijsde gerechten. Ook hebben wij voor u een drie gangen maandmenu. Informeert u ook eens naar de vele mogelijkheden voor lekkere arrangementen en buffetten die wij bieden. Wij hopen u met uw Dinercheque snel welkom te kunnen heten!

Contactgegevens:

Gasthoeve Adrichem
Adrichemlaan 5-7
1947 KX Beverwijk
Telefoon: 
0251-254333
Nationale Diner Cadeaukaart Beverwijk Gasthoeve Adrichem

Meer restaurants in de buurt

Mes's Burger Factory

Beverwijk
A la carte and Afhalen
Adres: 
Breestraat 161
1941EH Beverwijk
Telefoon: 
0251295240
Nationale Diner Cadeaukaart Beverwijk Mes's Burger Factory
Adres: 
Baanstraat
76 1943CL
Telefoon: 
0624939854
Nationale Diner Cadeaukaart 1943CL Belle Vita

Lunchroom Take A Break (Beverwijk)

Beverwijk
A la carte and Afhalen
Adres: 
Parallelweg 110
1948NM Beverwijk
Telefoon: 
0725151009
Nationale Diner Cadeaukaart Beverwijk Lunchroom Take A Break (Beverwijk)