Gasterij 't Sas

Goedereede (ZH)
Soort keuken: 
Afhalen and Eetcafé
Omschrijving: 

Gasterij ’t Sas is een gezellige horecagelegenheid in het pittoreske plaatsje Goedereede. Het staat ook wel bekend als de huiskamer van het dorp, waar u kunt genieten van een oud-Hollandse sfeer en heerlijk eten. Daarbij is het ook één van de vele toprestaurants waar u de Dinercheque kunt verzilveren! De heerlijke gerechten worden met veel passie en liefde voor u bereid door het keukenteam. Ook kunt u in het knusse restaurant altijd terecht voor een kop koffie/thee met lekkers. Met welke gelegenheid u ook langs komt, neem gerust uw Dinercheque mee.

U kunt bij Gasterij ’t Sas terecht voor zowel lunch als diner. Op de lunchkaart vindt u zowel lichte maaltijden als goed vullende gerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een huisgemaakte bal gehakt op brood of ‘’fish & chips’’ met salade en vissaus? Na zo’n lunch kunt u er echt weer even tegen aan. Uiteraard kunt u ook gewoon komen dineren met uw Dinercheque. Ze serveren zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten. Zo kan iedereen uit de voeten met de menukaart van Gasterij ’t Sas! Eerlijke producten uit eigen omgeving en persoonlijke service zijn hier vanzelfsprekend. Het team staat voor gastvrijheid, vriendelijkheid en enthousiasme!

Kom dus gauw eens langs bij Gasterij ’t Sas en geniet van een heerlijke maaltijd in ruil voor uw Dinercheque. Hier hoort natuurlijk ook een lekker glaasje wijn bij! Ze beschikken over de heerlijkste huiswijnen en geven u graag advies. Gastvrijheid staat hier namelijk hoog in het vaandel.

Contactgegevens:

Gasterij 't Sas
Markt 3
3252 BC Goedereede
Telefoon: 
0187-492925
Nationale Diner Cadeaukaart Goedereede Gasterij 't Sas

Meer restaurants in de buurt

Beach West

Rockanje
Strandtent
Adres: 
Tweede Slag 7
3235CR Rockanje
Telefoon: 
0181407524
Nationale Diner Cadeaukaart Rockanje Beach West

Wapen van Stellendam

Stellendam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Voorstraat 2
3251BD Stellendam
Telefoon: 
0187491376
Nationale Diner Cadeaukaart Stellendam Wapen van Stellendam
Adres: 
Broekweg 14
3253 XB Ouddorp
Telefoon: 
0187846223
Nationale Diner Cadeaukaart Ouddorp Café Koophandel