Gasterij Kasteel Terborgh

Schinnen (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Kasteel
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque kunt u nu het Limburgse landschap ontdekken op een echt kasteel! Misschien kent u Kasteel Terborgh van Madurodam, want daar staat de miniatuurversie, maar in de levensgrote versie is het gezellige restaurant Gasterij Kasteel Terborgh gevestigd. Eigenlijk is dit kasteel de verbouwde voorburcht en hoeve van de oude waterburcht Terborgh op de delta van de Geleenbeek, waar nu enkel nog een ruïne van over is. Dit was in feite een woontoren op een stukje eiland in het water.

Van dinsdag tot en met zondag kut u bij Terborgh terecht voor een heerlijke hapje of drankje. U geniet in het gezellige en knusse restaurant van een luxe koffie of wellicht op het mooie terras van een heerlijk koud biertje van het vat. Dit terras is sinds april geopend en geeft een prachtig uitzicht op de omgeving van Schinnen.

De keuken van Terborgh bereidt breudjes, sopen, oet de tuin, oet de weij, werm eate of heerlijk ies. Laat u zich door deze Limburgse namen niet misleiden. Dit betekent gewoon heerlijke verse broodjes, dikke pannenkoeken, frisse salades, bijzondere soepen en smakelijke borrel- en tapashapjes. Hier komen de Limburgse klassiekers als asperges, zuurvlees en bloedworst nog bij. De koks werken met verse ingrediënten en bereiden het liefst zoveel mogelijk zelf. Daarom hoeft u ook met een allergie of dieet niets te vrezen. Er staan genoeg verantwoorde en smakelijke gerechten op de kaart en de chef kan altijd iets voor u betekenen.

Ook met een viering of receptie zit u bij Terborgh goed. Er is een speciale ruimte die u kunt afhuren en er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Ook het bier-arrangement is aan te raden!

Met uw Dinercheque bent u bij Gasterij Kasteel Terborgh van harte uitgenodigd. Hopelijk tot snel!

Contactgegevens:

Gasterij Kasteel Terborgh
Heisterbrug 119
6365 CC Schinnen
Telefoon: 
046-4434962
Nationale Diner Cadeaukaart Schinnen Gasterij Kasteel Terborgh

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Kreta Beek

Beek
A la carte, Afhalen, Grieks, Vis and Vlees
Adres: 
Aldenhofstraat 80
6191GW Beek
Telefoon: 
046-4362151
Nationale Diner Cadeaukaart Beek Restaurant Kreta Beek

Lunchroom en Cafetaria de Kabouter

Geleen
A la carte, Afhalen, Eetcafé and Lunch
Adres: 
Zuidhof 35
6164BA Geleen
Telefoon: 
0464105101
Nationale Diner Cadeaukaart Geleen Lunchroom en Cafetaria de Kabouter

De Muldermolen

Schinnen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Thullerkerkweg 17
6365AE Schinnen
Telefoon: 
0464234814
Nationale Diner Cadeaukaart Schinnen De Muldermolen