Gasterij de Kluis

Doorn (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het gezellige centrum van Doorn treft u Gasterij de Kluis. De Kluis is gelegen in de loop van het winkelende publiek. Met onze grote leestafel met kranten is de Kluis dan ook de ideale ontmoetingsplek in Doorn. Jong en oud drinkt hier een kopje koffie of thee ter onderbreking van het winkelen. Met uw Dinerbon kunt u bij ons terecht voor veel meer dan alleen een kopje thee en een puntje (overigens heerlijke) appeltaart. Dat kunt u bijvoorbeeld doen in onze traditionele bankkluis. Natuurlijk laten we tijdens uw bezoek de deur wel open staan. Kom bij ons langs rond etenstijd en ontdek onze interessante kijk op dineren.

Bij de Kluis hebben wij een interessant concept bedacht, namelijk het Sam-Sam concept. Kent u het nog, Sam-Sam? Bij Sam-Sam gaat het om delen. Uit eten gaan is natuurlijk meer dan alleen smakelijk eten. Het gaat natuurlijk ook om genieten van gezelligheid, sfeer en gezelschap. Met Sam-Sam vergroot u het genot alleen maar. Waar het op neerkomt is dat u 2 voorgerechtjes en hoofdgerechtjes deelt, waarna u afsluit met een dessert. Zo kunt u samen delen, proeven en genieten. Ook voor een lunch of een gezellige high-tea of high beer kunt u terecht bij de Kluis. Met uw Dinercheque kunt u dus alle kanten op bij ons!

Komt u binnenkort een keer bij ons langs met uw Dinercheque? Wij heten u alvast van harte welkom en hopen u binnenkort persoonlijk te kunnen verwelkomen bij de Kluis!

Contactgegevens:

Gasterij de Kluis
Plein 1923 24
3941 ER Doorn
Telefoon: 
0343-410057
Nationale Diner Cadeaukaart Doorn Gasterij de Kluis

Meer restaurants in de buurt

San Marco

Doorn
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Amersfoortseweg 20
3941 EM Doorn
Telefoon: 
0343-412798
Nationale Diner Cadeaukaart Doorn San Marco

De Notabelen

Doorn
A la carte, Afhalen, Eetcafé and Lunch
Adres: 
Plein 1923
3941ER Doorn
Telefoon: 
0343415989
Nationale Diner Cadeaukaart Doorn De Notabelen

De Jonge Graaf

Cothen
A la carte, Lunch, Pannenkoeken, Vis and Vlees
Adres: 
Graaf van Lynden van Sandenburgweg 2
3945 PB Cothen
Telefoon: 
0343447202
Nationale Diner Cadeaukaart Cothen De Jonge Graaf