Friends & Bites

Nunspeet (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Europees
Omschrijving: 

Geniet met uw Dinercheque bij Friends ’n Bites; een uniek nieuw restaurant op het Europarcs resort! Friends ’n Beer is dé ontmoetingsplaats van Nunspeet. Hier kunt u samen genieten van hoogstaande kookkunsten in een perfecte entourage en eigentijdse sfeer. U rekent gemakkelijk af met uw Dinercheque!

Friends ’n Bites is niet in een paar woorden te omschrijven. De sfeer is uniek en doet u de waan van alledag even helemaal vergeten. Hier is plek om nieuwe en oude vrienden te ontmoeten, samen te borrelen, gezellig te praten en heerlijk te dineren. Het is hier zien en gezien worden, maar dan alleen maar gezellig!

Ook de keuken van Friends ’n Bites neemt u mee naar andere werelden. Wij hebben als ambitie om eten te koken dat onze voorvaderen ook gekend hebben; vers en puur. Door ons gebruik van verse producten van hoge kwaliteit worden uw smaakpapillen gegarandeerd geprikkeld. U zult genieten van nooit eerder beleefde smaaksensaties die u niet snel zult vergeten!

Naast onze heerlijke menukaart, hebben wij natuurlijk ook een uitgebreide wijnkaart. Hierop staan heerlijke soorten wijnen samengesteld door onze vaste wijnleverancier Jos Rijnaarts. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Pinot Grigio van Giorgio & Gianni of een echte Merlot van Fortant? Zowel voor de wijnkenner als de leek zal dit kunnen waarderen. Ook serveren wij een heerlijke High Wine, waarbij happa’s geserveerd worden die bereid zijn door onze chef-kok. Als wijn niet zo aan je besteed is hebben wij natuurlijk ook vele heerlijke bieren. Onze High Beer bevat bijvoorbeeld vier verschillende streekbieren met daarbij een selectie borrelhapjes.

Met Uw Dinercheque is het bij Friends ’n Bites enkel en ultiem genieten. Een toegankelijke kaart in een sfeervolle ambiance, gelegen op het Europarcs resort; dat is Friends ’n Bites. Wij heten u alvast van harte welkom. Vergeet uw Dinercheque niet bij bezoek!

Contactgegevens:

Friends & Bites
Randmeerweg 8
8071SH Nunspeet
Telefoon: 
0880708105
Nationale Diner Cadeaukaart Nunspeet Friends & Bites

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Harderwijkerweg 479
8077 RJ Hulshorst
Telefoon: 
0341451541
Nationale Diner Cadeaukaart Hulshorst Apollo Hotel de Beyaerd
Adres: 
Ericaweg 3
8072PV Nunspeet
Telefoon: 
0341258258
Nationale Diner Cadeaukaart Nunspeet Herberg Nuwenspete
Adres: 
Randmeerweg 8
8071SH Nunspeet
Telefoon: 
0880708105
Nationale Diner Cadeaukaart Nunspeet EuroParcs Resort Veluwemeer