Foyer Restaurant Club Rex

Hilversum (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Al jaren een begrip in ’t Gooi en ver daaromheen; Resaurant en Club Rex. Rex is gesitueerd in een voormalige bioscoop, wat u nog kunt terugzien aan de sfeervolle art-deco inrichting. U bent hier dagelijks welkom voor een lekkere lunch en een heerlijk diner, maar ook voor een goede cocktail, een kopje koffie vers gezet door onze barista’s of een mooi glas wijn. Naast het heerlijke eten en drinken, zal de gastvrije bediening zorgen dat het u aan niks ontbreekt. Ook kunt u bij ons met uw Dinercheque afrekenen. Restaurant Rex heeft een groot terras, waar u gezellig kunt borrelen of waar u uw lunch of diner kunt laten serveren. In de zomer is ’t grote terras een gewilde hotspot.

De kaart van Restaurant Rex bevat de lekkerste stukken goed vlees, de beste vis en de meest voortreffelijke gamba’s. Deze kunnen worden bereid door onze ervaren chef koks op onze echte grill. Zeer aan te raden zijn onze dry aged meat gerechten. Deze malse stukken vlees worden weken lang gerijpt in een speciale koelcel voor een echte smaakbeleving. U hoeft zich zeker geen zorgen te maken als u liever vegetarisch eet, want er staan verschillende lekkere vegetarische gerechten op de kaart. Wat dacht u van een risotto met bospadenstoelen en knapperig gefrituurde truffelkaas? Met de lunch serveren wij onder andere vers belegde broodjes, salades en vele klassieke warme lunchgerechten.

Voorin het restaurant vindt u onze Foyer. Dit is de perfecte plek om eens iets van onze uitgebreide drankenkaart te proberen. Ook is onze Club heel erg bekend, waar elke vrijdag en zaterdag de leukste feestjes worden gehouden.

Dagelijks kunt u bij ons vanaf 11.00 uur terecht. Ook met uw Dinercheque bent u van harte welkom!

Contactgegevens:

Foyer Restaurant Club Rex
Groest 23
1211 CZ Hilversum
Telefoon: 
035-6319529
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Foyer Restaurant Club Rex

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Su

Hilversum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Stationsstraat 36
1211 EP Hilversum
Telefoon: 
035-6248123
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Restaurant Su
Adres: 
Kampstraat 21-23
1211 GD Hilversum
Telefoon: 
0356238544
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Indian Restaurant Ganesha Hilversum (Verplicht reserveren via eigen website)

Meiwei Time

Hilversum
Afhalen and Sushi
Adres: 
Kleine Drift 9
1221 JW Hilversum
Telefoon: 
0626991518
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Meiwei Time