Food & Joy

Deventer (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In het hartje van de mooie historische stad Deventer, aan de gezellige Brink, is Restaurant Food&Joy gevestigd. Na een dagje in deze prachtige stad kunt u hier uw Dinercheque uitstekend besteden. Gastvrijheid en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel. Het is veelzeggend dat eigenaar Frank Jan Ham hier bijna dagelijks met overgave en oprechte vrolijk zijn gasten bedient.

Op de uitgebalanceerde kaart staat voor elk wat naar wens. Op de dinerkaart staan altijd zo’n 12 gerechten die voortdurend wisselen. Dit is om de kwaliteit te waarborgen en altijd gebruik te kunnen maken van verse seizoensgebonden producten. Ook de lunch kan niet onvermeld blijven. Wij bieden rijk belegde broodjes, huisgemaakte soepen en heerlijke salades. Het desembrood (oerbrood) is de gistvrije motor van dit geheel. Daarnaast persen wij dagelijks onze vers Jus d’orange en zijn er verse vruchten en groentensmoothies. Ons getrainde personeel weet precies hoe zij voor u de lekkerste barista koffies moeten bereiden.

Food&Joy heeft zichzelf als doel gesteld dat iedere gast ruime keus aan lekkere gerechten moet hebben. Daarom staan wij ook klaar voor gasten met een allergie of een speciaal dieet. Er is altijd glutenvrij brood op voorraad, de brie en geitenkaas zijn gepasteuriseerd en omdat wij alles zelf maken is heel veel mogelijk. ook maken wij gebruik van enkel duurzame en pure producten. Iedereen van honden tot volwassenen, baby’s tot 80+, is welkom in ons Grand Café en op ons gezellige terras. U zult zich door de kwaliteit, correcte bediening en de ongedwongen sfeer meteen op uw gemak voelen. Alleen nog maar meer als u met uw Dinercheque van Diner Cadeau langskomt!

Contactgegevens:

Food & Joy
Brink 80
7411 BX Deventer
Telefoon: 
0570-611122
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Food & Joy

Meer restaurants in de buurt

Havana Bay

Deventer
A la carte and Afhalen
Adres: 
Grote Overstraat 58
7411 JD Deventer
Telefoon: 
0570-610697
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Havana Bay
Adres: 
Brink 87
7411 BX Deventer
Telefoon: 
0570597950
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Restaurant ’t Oer

Jasmin's

Deventer
A la carte
Adres: 
Brink 79
7411 BX Deventer
Telefoon: 
0570545581
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Jasmin's