Florizz

Zwijndrecht (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant Florizz in Zwijndrecht is ook aansloten bij ons en dus kunt er ook met uw Dinercheque betalen. Dit stijlvolle restaurant is helemaal in ridderstijl ingericht. Ridder Floris was dan ook een bekend televisiefiguur vanaf eind jaren 60. Om maar een indruk te geven van de sfeer: een kopie van het beroemde schilderij De Nachtwacht van Rembrandt hangt aan de muur. Bij Restaurant Floris zult u zich koning te rijk voelen!

Heeft u behoefte aan een gezellige avond uit met uw partner, gezin of vriendengroep? Kom dan met uw Dinercheque naar Restaurant Floris. Ze zijn dinsdag tot en met zondag geopend vanaf een uurtje of vier. U kunt dan ongedwongen genieten van bijzondere gerechten, prachtige wijnen en de goede service. Bij Restaurant Florizz werken ze uitsluitend met verse producten en dat proeft u! Op de menukaart staat een groot aanbod aan vleesgerechten, dus de carnivoren zullen zeker een goede avond beleven. Overigens kunt u ook gerechten met vers gevangen vis of schelpdieren bestellen. Met uw Dinercheque kunt u ook nog kiezen voor het wisselende dagmenu, waarbij u uitgebreid kunt dineren met drie gangen.

Bij Restaurant Florizz kunt u een feestelijk flesje wijn uitkiezen van de uitgebreide wijnkaart. Wit, rosé of rood? Fris en fruitig of juist kruidig en aromatisch? Frans, Spaans of Australisch? Ze hebben van alles! Laat u adviseren door de bediening. Voor een bijzondere culinaire ervaring met een ridderlijke sfeer moet u met uw Dinercheque bij Restaurant Floris zijn.

Contactgegevens:

Florizz
Veerplein 1-7
3331 LD Zwijndrecht
Telefoon: 
078-6200255
Nationale Diner Cadeaukaart Zwijndrecht Florizz

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Voorstraat 256
3311ET Dordrecht
Telefoon: 
0788438001
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Dordts Genoegen Restaurant

In de Vergulde Lampet

Dordrecht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Statenplaats 1
3311XV Dordrecht
Telefoon: 
078-6147737
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht In de Vergulde Lampet

Eetcafe Babylon

Dordrecht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Voorstraat 293
3311 EP Dordrecht
Telefoon: 
0786145111
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Eetcafe Babylon