Florizz

Zwijndrecht (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant Florizz in Zwijndrecht is ook aansloten bij ons en dus kunt er ook met uw Dinercheque betalen. Dit stijlvolle restaurant is helemaal in ridderstijl ingericht. Ridder Floris was dan ook een bekend televisiefiguur vanaf eind jaren 60. Om maar een indruk te geven van de sfeer: een kopie van het beroemde schilderij De Nachtwacht van Rembrandt hangt aan de muur. Bij Restaurant Floris zult u zich koning te rijk voelen!

Heeft u behoefte aan een gezellige avond uit met uw partner, gezin of vriendengroep? Kom dan met uw Dinercheque naar Restaurant Floris. Ze zijn dinsdag tot en met zondag geopend vanaf een uurtje of vier. U kunt dan ongedwongen genieten van bijzondere gerechten, prachtige wijnen en de goede service. Bij Restaurant Florizz werken ze uitsluitend met verse producten en dat proeft u! Op de menukaart staat een groot aanbod aan vleesgerechten, dus de carnivoren zullen zeker een goede avond beleven. Overigens kunt u ook gerechten met vers gevangen vis of schelpdieren bestellen. Met uw Dinercheque kunt u ook nog kiezen voor het wisselende dagmenu, waarbij u uitgebreid kunt dineren met drie gangen.

Bij Restaurant Florizz kunt u een feestelijk flesje wijn uitkiezen van de uitgebreide wijnkaart. Wit, rosé of rood? Fris en fruitig of juist kruidig en aromatisch? Frans, Spaans of Australisch? Ze hebben van alles! Laat u adviseren door de bediening. Voor een bijzondere culinaire ervaring met een ridderlijke sfeer moet u met uw Dinercheque bij Restaurant Floris zijn.

Contactgegevens:

Florizz
Veerplein 1-7
3331 LD Zwijndrecht
Telefoon: 
078-6200255
Nationale Diner Cadeaukaart Zwijndrecht Florizz

Meer restaurants in de buurt

Pimento Tapas Bar

Dordrecht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Voorstraat 317
3311EP Dordrecht
Telefoon: 
0687990221
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Pimento Tapas Bar

Eetcafe Babylon

Dordrecht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Voorstraat 293
3311 EP Dordrecht
Telefoon: 
0786145111
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Eetcafe Babylon
Adres: 
Nieuwe Haven 30
3311 AP Dordrecht
Telefoon: 
+310787705240
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Huis van Gijn- Art & Dining