Fish & Chicks

Alphen aan den Rijn (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In Alphen aan den RIjn vindt u restaurant ‘Gewoon’ Lex. Wat is er zo gewoon aan Lex? Nou, gewoon, de beste service en het lekkerste eten dat we u kunnen bieden. Dat vinden wij bij ‘Gewoon’ Lex heel gewoon. Laat u ontvangen door restaurateur Christel Palar en kom binnen in onze warme inrichting, neem plaats op een van onze comfortabele stoelen. Chef-kok/bedrijfsleider Alex Smulders heeft een menukaart ontwikkeld met een gevarieerd aanbod aan smakelijke vlees- vis- en vegetarische gerechten. Bij ‘Gewoon’ Lex zit u dus altijd goed… Ook met uw dinercheque!

Ons aanbod bestaat onder andere uit een ruime keuze uit warme en koude voorgerechten, zoals soepen, gamba’s en carpaccio. Eet u liever vis of vegetarisch? Ook dat is bij Lex geen probleem. Kies voor een lekkere maaltijdsalade, gebakken sliptong of gamba’s aan de spies. Houdt u ook wel van iets zoets? Wij maken een heerlijke huisgemaakte crème brûlée of chocoladebrownie met vanilleijs voor u klaar. De absolute specialiteit van Lex is echter de biefstuk. Deze wordt met gebruik van verschillende moderne en traditionele technieken tot perfectie voor u bereid. Gegrild, gebakken, met ham, kaas of huisgemaakte truffelboter, rare, medium of well-done: Alle biefstuk van Lex is overheerlijk. Wij hebben dan ook maar één ambitie: De allerbeste biestuk van de hele Randstad serveren. Laat dat maar gewoon aan Lex over.

Bij ‘Gewoon’ Lex is het heel gewoon om u de allerhoogste standaard te bieden, terwijl we ons menu toch voor iedereen toegankelijk en betaalbaar houden. We staan klaar om u met open armen te ontvangen, ook met uw dinercheque. Tot snel!

Contactgegevens:

Fish & Chicks
Hooftstraat 95
2406GE Alphen aan den Rijn
Telefoon: 
0172576699
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen aan den Rijn Fish & Chicks

Meer restaurants in de buurt

Woodstone Alphen a/d Rijn

Alphen a/d Rijn
Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Hooftstraat 2a
2406GL Alphen a/d Rijn
Telefoon: 
0172551299
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen a/d Rijn Woodstone Alphen a/d Rijn

Woodstone Hoofddorp

Hoofddorp
A la carte and Afhalen
Adres: 
Raadhuisplein 10
2132 TZ Hoofddorp
Telefoon: 
0172551299
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp Woodstone Hoofddorp

Woodstone Haarlem

Haarlem
Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Hortusplein 2
2019 XV Haarlem
Telefoon: 
0172551299
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Woodstone Haarlem