Fenan Klein Afrika

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
Ethiopisch
Omschrijving: 

Restaurant Fenan Klein Afrika is gevestigd in de Jan Pieter Heijestraat in het centrum van Amsterdam. Hier nodigen wij u om met uw Dinercheque te genieten van het beste dat de Ethiopische keuken te bieden heeft. De ontspannen sfeer, de mooie ambiance, de vriendelijke bediening en het overheerlijke eten zullen zorgen dat u meteen weer terug wilt komen.

Onze kaart is zeer uitgebreid en bevat vele verschillende vlees-, vis en vegetarische gerechten. Typerend is de Ethiopische Enjera die gevuld kan worden met allerlei groentes, vlees en vis. Een Enjera is een soort pannenkoek, gemaakt van teff-maal die een subtiele toevoeging biedt aan elk gerecht. Bij Fenan Klein Afrika zal uw tafel al spoedig vol staan met een gevarieerde combinatie van kleuren, geuren en smaken. Hoewel de porties royaal zijn, blijven de meeste mensen bijbestellen. Bij ons kunt u ook even uw schroom laten varen en lekker met de handen eten. Deze kunt u natuurlijk eerst even wassen. Wij kunnen u vertellen dat kinderen hier ontzettend van genieten.

In onze keuken worden uitsluitend pure en verse ingrediënten gebruikt en authentieke kruiden. Daarnaast zijn veel van onze gerechten glutenvrij. Wij begrijpen best dat niet iedereen van pittig eten houdt, dus hebben wij ook een boel milde gerechten op de kaart staan. Hierdoor is Fenan Klein Afrika een restaurant voor iedereen. U kunt ons bezoeken voor een intiem diner met uw partner of misschien uw verjaardag vieren met al uw vrienden. Iedereen zal bij Fenan Klein Afrika zijn draai kunnen vinden.

Hopelijk brengt u ons snel met uw Dinercheque een bezoek. Wij kijken er naar uit! 

Contactgegevens:

Fenan Klein Afrika
Jan Pieter Heijenstraat 147
1054 MG Amsterdam
Telefoon: 
020-4124442
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Fenan Klein Afrika

Meer restaurants in de buurt

Turks Restaurant Aspendos

Amsterdam
Italiaans, Pizza and Turks
Adres: 
Jan Pieter Heijestraat 170
1054 ML Amsterdam
Telefoon: 
0206839378
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Turks Restaurant Aspendos

Fans Kitchen

Amsterdam
A la carte
Adres: 
Overtoom 254
1054 JA Amsterdam
Telefoon: 
020-6167501
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Fans Kitchen
Adres: 
Overtoom 409
1054 JP Amsterdam
Telefoon: 
0203343335
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Alchemist Garden