Faulk

Bussum (NH)
Omschrijving: 

Restaurant Faulk in Bussum biedt u heerlijk eten in een gezellige en laagdrempelige omgeving. Het lichte restaurant heeft een open keuken wat een gezellig uitzicht geeft tijdens het eten. Wij willen met onze gerechten zowel de fijnproevers als nieuwe geïnteresseerden verrassen met nieuwe combinaties en smaakvariaties. Faulk wil iedereen heerlijk eten kunnen bieden en dit ziet u terug aan onze vriendelijke prijzen. Dit ziet u ook terug aan onze Bib Gourmand onderscheidingen van Michelin. Uw Dinercheque kunt u bij ons dus fantastisch besteden.

Onze koks werken enkel met producten van de beste kwaliteit, wat u zeker proeft. Wij combineren producten lokale producten van het seizoen met het beste van de gehele wereld. Belangrijk in onze keuken is dat ons vlees enkel van dieren komt die een goed leven hebben gehad en dat onze groentes weer en wind hebben doorstaan. Alle producten worden optimaal benut; elk onderdeel wordt gebruikt. U vindt op onze kaart 15 gerechten van ongeveer dezelfde portiegrootte, zodat u zelf kunt kiezen hoe u de avond invult. Gaat u voor 1 a 2 gerechten of kiest u voor een van onze avondvullende menu’s. De gerechten hebben over het algemeen een klassieke basis met een innovatieve twist.

Eigenaar Menno Valk heeft jarenlang ervaring opgedaan in vele sterrenzaken. Zo werkte hij in Hof ter Eycken in België, Grand Hotel Karel V in Utrecht en Tante Koosje in Loenen aan de vecht. Uiteindelijk heeft hij besloten om zijn visie van lekker en toegankelijk eten voor iedereen in de praktijk te brengen. Met zijn partner Monique richtte hij Faulk op. Besteed hier uw Dinercheque en geniet! 

Contactgegevens:

Faulk
Herenstraat 26
1406 PE Bussum
Telefoon: 
0356911343
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Faulk

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Brinklaan 112
1404 GS Bussum
Telefoon: 
035-6936836
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Tong Fong
Adres: 
Brinklaan 92
1404 GP Bussum
Telefoon: 
035-6933793
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Chaco

Restaurant Leuk

Bussum
Internationaal
Adres: 
Kapelstraat 32
1404 HZ Bussum
Telefoon: 
035-6980450
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Restaurant Leuk