Fans Kitchen

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Fan’s Kitchen is een bijzonder Chinees fusion restaurant met een ongedwongen sfeer in het centrum van Amsterdam gelegen aan de Overtoom. Hier kunt op een fantastische manier kennismaken met de Aziatische, maar ook bij de kenners is Fan’s Kitchen populair. Chinees chef-kok Fan maakt alle gerechten op vakkundige wijze klaar van enkel de allerbeste ingrediënten. Uw Dinercheque is hier uitstekend besteed.

Bij Fan’s Kitchen serveren zij de gerechten niet op formeel Westerse manier, maar op Aziatische manier met proef-formaat gerechtjes. U bepaalt zelfs hoeveel gerechten u bestelt en welke smaken u combineert. Echter weet onze chef Fan precies welke smaken harmonieus samengaan, dus u kunt ook een van onze menu’s proberen. Voor de avontuurlijke genieter zijn er zelfs verrassingsmenu’s met seizoensgebonden specialiteiten. Onze kaart is een waaier aan exquise lekkernijen uit China en daarbuiten die uw smaakpapillen zeker zullen strelen.

Chef Fan maakt de dienst uit in Fan’s Kitchen na eerst vele jaren ervaring te hebben opgedaan in China. Hij volgde hier de koksopleiding en werkte daarna in vijfsterrenhotels zoals het White Swan Hotel, China Hotel en het Garden Hotel. Al deze ervaring neemt hij mee in het bereiden van de heerlijke gerechten op onze kaart.

Wij nodigen u van harte uit in onze mooie restaurant om te komen genieten van het heerlijke eten en drinken en de mooie liggen op de Overtoom. Daarnaast zal de bediening precies weten hoe zij al uw wensen kunnen vervullen. Niets is te veel bij Fan’s Kitchen. Tot snel met uw Dinercheque! 

Contactgegevens:

Fans Kitchen
Overtoom 254
1054 JA Amsterdam
Telefoon: 
020-6167501
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Fans Kitchen

Meer restaurants in de buurt

Turks Restaurant Aspendos

Amsterdam
Italiaans, Pizza and Turks
Adres: 
Jan Pieter Heijestraat 170
1054 ML Amsterdam
Telefoon: 
0206839378
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Turks Restaurant Aspendos

Fenan Klein Afrika

Amsterdam
Ethiopisch
Adres: 
Jan Pieter Heijenstraat 147
1054 MG Amsterdam
Telefoon: 
020-4124442
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Fenan Klein Afrika
Adres: 
Overtoom 125
1054HE Amsterdam
Telefoon: 
0206183272
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Fiorentino