Familierestaurant Troubadour

Tubbergen (OV)
Soort keuken: 
Europees
Omschrijving: 

in het Twentse Tubbergen, vlak naast recreatiepark ’n Kaps. Hier kunt u alleen, met uw partner, een groep vrienden of collega’s of met uw hele familie genieten van een heerlijk hapje en een drankje. Van de eerste kop koffie in de ochtend tot de borrel ’s avonds; u kunt altijd bij Troubadour terecht. Troubadour beschikt naast een restaurant ook over een recreatie bowlingbaan, een indoor speeltuin en een ‘feesterij’. De feesterij is geschikt voor uw familiefeest, themafeest of bedrijfsfeesten en overal wordt altijd een passend menu bij gevonden. U vindt de vele mogelijkheden op de website, waaronder dat u gerust kunt afrekenen met uw Dinercheque!

De uitgebreide kaart van Troubadour bevat heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten. Er is een uitgebreide a la carte mogelijkheid of u laat zich verrassen door het dagelijks wisselende driegangemenu. Bij alle hoofdgerechten worden rauwkost, gebakken aardappelen, frietjes en warme groenten geserveerd. Hebt u niet zo grote trek? Dan is er de kleine kaart. Er zijn ook vele arrangementen mogelijk voor grote groepen zoals de buffetten, het walking dinner of de vele proeverijen. Op warme dagen wordt op het mooie terras de BBQ aangestoken en kunt u genieten van heerlijke grillgerechten.

Met kinderen bent u bij Troubadour aan het juiste adres. Naast de eerder genoemde indoor speeltuin is er ook een grote speeltuin en een sportveld buiten. Op de menukaart staan ook vele diverse kindergerechten en zelfs een heel menu. Ook worden er op ambachtelijke wijze  pannenkoeken bereid.  

Het zal u bij een bezoek aan Familierestaurant aan niks ontbreken. Helemaal niet als u afrekent met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Familierestaurant Troubadour
Tibsweg 2
7651 KP Tubbergen
Telefoon: 
0546-621378
Nationale Diner Cadeaukaart Tubbergen Familierestaurant Troubadour

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Weerselosestraat 20
7636 RL Agelo
Telefoon: 
0541-292744
Nationale Diner Cadeaukaart Agelo Restaurant Max Groot Agelo

Drostes

Tubbergen
A la carte
Adres: 
Velserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon: 
0546-621264
Nationale Diner Cadeaukaart Tubbergen Drostes

Tante Sien

Vasse
A la carte
Adres: 
Denekamperweg 210
7661RM Vasse
Telefoon: 
0541-680208
Nationale Diner Cadeaukaart Vasse Tante Sien