Evergreen Veggies

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Verzot op vegetarisch en op Indiaas eten? Kom dan zeker met uw Dinercheque langs bij Evergreen Veggies in Rotterdam. Wij koken met alles wat groen is en we zijn dan ook verzot op groenten. Wij bereiden dan ook de heerlijkste Indiase gerechten met enkel groenten, of in ieder geval zonder vlees. Evergreen staat dan ook voor puur, heerlijk en vooral vegetarisch eten. Met onze focus op groente blazen wij de Indiase keuken nieuw leven in. Kom met uw Dinercheque genieten van heerlijke groene variaties op klassieke Indiase gerechten. Ook als je alleen met groenten kookt kun je enorm variëren. Onze menukaart is daar het levende bewijs van. Bij Evergreen Veggies hebben we dan ook voor iedereen wel iets heerlijks in huis. Dat wilt u zeker niet missen!

U kunt uw groentegerecht bij ons afhalen, maar u kunt ook gezellig plaatsnemen in ons restaurant. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk Indiaas soepje vooraf en vervolg uw diner met één van de diverse lekkernijen die op onze kaart staan. Wij hebben bijvoorbeeld veel gerechten met ‘Paneer’, een heerlijke Indiase kaassoort. Ook linzen en spinazie behoren tot onze favoriete ingrediënten. U kunt gewoon à la carte bestellen, maar we hebben ook menu’s voor 1 persoon, waardoor u dus meerdere gerechten kunt proberen. Als afsluiter van uw diner kunt u bijvoorbeeld genieten van één van onze smoothies, een fijn einde aan een heerlijk groene maaltijd!

Komt u een keer bij ons langs met uw Dinercheque? Wij heten u alvast van harte welkom en we hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen!

Contactgegevens:

Evergreen Veggies
Goudsesingel 260
3011KG Rotterdam
Telefoon: 
010-8412228
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Evergreen Veggies

Meer restaurants in de buurt

Light of India

Rotterdam
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Goudsesingel 256
3011 KG Rotterdam
Telefoon: 
010-4141777
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Light of India
Adres: 
West-Kruiskade 95-99
3014AN Rotterdam
Telefoon: 
0102265791
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam ILYA Rotterdam

O Pazzo

Rotterdam
A la carte, Afhalen and Pizza
Adres: 
Mariniersweg 90
3011NV Rotterdam
Telefoon: 
010-2827107
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam O Pazzo