Engel & Bengel Eetkaffee

Deventer (OV)
Soort keuken: 
Afhalen and Eetcafé
Omschrijving: 

In de gezelligste straat van Deventer, onder de kleurige schaduw van de vele felgekleurde paraplu’s die hoog boven de straat zweven, ligt Eetkaffée Engel & Bengel. Deze vrolijke eetgelegenheid staat bekend om onbezorgd genieten in huiselijke sfeer onder het genot van een goed glas wijn.

Bij Engel & Bengel worden zowel ’s middags als ’s avonds lekkere maaltijden voor u bereid. Gedurende het middaguur kunt u kiezen uit broodjes, uitsmijters, soepen en meer. ’S Avonds kunt u met uw dinercheque komen genieten van onder andere de Bengelburger, een 200 grams rundvleesburger op een stevige bol, gegratineerd met kaas, knapperige bacon, in donker bier gebakken uienringen, augurk, gebakken eitje en smokey BBQ saus. Het vlees bij Engel & Bengel komt van het Belgische Witblauw rund. Dit van herkomst Belgisch rund staat bekend om zijn vele spiermassa. De eigenaars van het eetcafé, Hans en Tiffany, zoeken de koeien voor het vlees hoogstpersoonlijk uit bij de boer in de stal. Dit om te garanderen dat alleen het allerbeste vlees wordt gebruikt van koeien die door de boer liefdevol zijn behandeld. Heeft u meer zin in vis of een vegetarische schotel? Ook daarin is bij Engel & Bengel aanbod!

Naast lekker eten schenken ze bij Engel & Bengel ook goede wijnen, dit omdat volgens hen gelijk staat aan gezelligheid! Wilt u dus een avond genieten in huiselijke sfeer, met goed, eerlijk eten en een lekker glas wijn? Neem dan uw dinercheque in de hand en breng een bezoek aan Eetkaffee Engel & Bengel in Deventer.

Contactgegevens:

Engel & Bengel Eetkaffee
Grote Overstraat 55
7411 JB Deventer
Telefoon: 
0570614754
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Engel & Bengel Eetkaffee

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Grote Overstraat 58
7411 JD Deventer
Telefoon: 
0570-610697
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Havana Bay

Pura Vida

Deventer
A la carte
Adres: 
Grote Overstraat 36
7411JC Deventer
Telefoon: 
0570597895
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Pura Vida
Adres: 
Brink 87
7411 BX Deventer
Telefoon: 
0570597950
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Restaurant ’t Oer