El Txoko

Groningen (GR)
Soort keuken: 
Afhalen
Omschrijving: 

Als u echt Spaans wilt genieten hoeft u niet meer zelf de grens over. Bij het restaurant El Txoko in Groningen hebben ze dat voor u gedaan. Bij dit restaurant kunt u heerlijk genieten van het beste dat de Baskische keuken u te bieden heeft. Dit is de keuken van Baskenland, de roemruchte Spaanse provincie met één van ’s lands meest gewaarderde keukens. In een persoonlijke en ongedwongen sfeer kunt u hier dagelijks genieten van de lunch en het diner. Hier accepteren ze ook de dinercheque.

Het restaurant staat bekend als de beste plek voor een avondje uit eten zonder zorgen. Ook onder de Groningse studenten is het restaurant populair. De gast staat bij El Txoko namelijk altijd centraal. Daar zorgt het gastvrije personeel wel voor. Maar dit uit zich ook in de vorm van de tapas. Op de ruime bar die gelijk uw aandacht zal trekken staat namelijk gekoelde vitrines met daarin allerlei versbereide pintxos. Pintxos zijn Spaanse eenhapsgerechtjes aan een prikkertje met stokbrood. De pintxos pak je zelf en bestel je dus niet. De prikkertjes bewaar je en het aantal prikkertjes bepaalt dan het bedrag dat u afrekent bij vertrek. Zo eet je in je eigen tempo en hoef je niet op de bediening te wachten. Het is ook zeer aan te raden de hapjes zitten of staand aan de bar samen met de andere gasten die zich tegoed doen en vermaken op te eten. Ook onze mooie bloemerige binnentuin is een echte aanrader.

De sfeer voegt toe aan de gehele ervaring. Het gevoel van een echte Spaanse Cantina is goed nagebootst waardoor u zich echt in Spanje waant. Laat u dus snel meenemen op een culinaire reis naar het Iberisch Schiereiland. Het zal ongetwijfeld een onvergetelijke avond zijn die ook goed te betalen is. Zeker als u met een dinercheque betaalt.

 

Contactgegevens:

El Txoko
Oude Kijk in 't Jatstraat 53
9712 EC Groningen
Telefoon: 
050-3114555
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen El Txoko

Meer restaurants in de buurt

Louis XV

Groningen
Frans and Internationaal
Adres: 
Oude kijk in 't Jatstraat 47-51
9712 EC Groningen
Telefoon: 
050-3116951
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Louis XV

El Txoko

Groningen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Oude Kijk In Het Jatstraat 53
9712EC Groningen
Telefoon: 
0503114555
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen El Txoko

Chocworld Groningen

Groningen
A la carte, High tea and Lunch
Adres: 
Oude Boteringestraat 14
9712 GH Groningen
Telefoon: 
0503643774
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Chocworld Groningen