El Gusto

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
Mediterraans
Omschrijving: 

Wanneer u een keer in Den Haag bent, of u woont in Den Haag dan is El Gusto zeker geen tent die je mag missen. Stap binnen bij El Gusto en maak u klaar voor een heerlijke mediterraanse smaaksensatie. Heeft u een rottige dag gehad, of zit het leven u even tegen? Kom dan eten bij El Gusto met uw dinercheque en ze maken u geheid vrolijk met hun heerlijke keuken.

Wie op zoek is naar de authentieke mediterraanse keuken, die is bij El Gusto aan het juiste adres. Bij El Gusto zorgen we er voor dat elk gerecht wordt bereid met een hoge variatie en een hoge kwaliteit van producten. El  Gusto valt voornamelijk in de smaak door onze overheerlijke tapas. Met de tapas van El Gusto spreken we over de echte smaak van Spanje in Nederland. Verder kunt u bij het restaurant genieten van overheerlijke vlees- en visgerechten en gezonde salades. Kom langs met uw dinercheque en neem een kijkje op onze kaart. Bij ons kunt u genieten van de echte authentieke mediterrane keuken, net alsof u er zelf op vakantie bent.

Alle ingrediënten worden bij El Gusto op een ambachtelijke wijze en met veel liefde voor de mediterraanse keuken klaargemaakt. Verder kunt u een kijkje nemen op onze uitgebreide wijnkaart kijken, waar u kunt kiezen uit verschillende heerlijke traditionele wijnen maar ook veel bijzondere wijnen.

Kom snel een keer langs met uw dinercheque en laat u overrompelen door de vele geuren en smaken van de mediterraanse keuken. Uw dinercheque kunt u niet combineren met andere acties.

Contactgegevens:

El Gusto
Danckertsstraat 37
2517 TE Den Haag
Telefoon: 
070-2141023
Nationale Diner Cadeaukaart  El Gusto

Meer restaurants in de buurt

De Burcht

Den Haag
A la carte
Adres: 
Lijsterbesplein 2
2563KX Den Haag
Telefoon: 
0703450003
Nationale Diner Cadeaukaart  De Burcht

Greekz

Den Haag
Adres: 
Doctor Lelykade 21
2583CL Den Haag
Telefoon: 
0703657050
Nationale Diner Cadeaukaart  Greekz

Palembang

Den Haag
A la carte and Indonesisch
Adres: 
Thomsonlaan 17
2565KX Den Haag
Telefoon: 
0703653881
Nationale Diner Cadeaukaart  Palembang