Eigeweis

De Koog (Texel) (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque op het mooie eiland Texel? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Op dit eiland, dat het grootste is van alle Waddeneilanden, vindt u centraal gelegen in het dorp de Koog een restaurant genaamd Eigeweis, waar u met uw dinercheque meer dan welkom bent om binnen in het gezellige restaurant of buiten op het ruime terras te komen genieten van echte texelse specialiteiten. Dit kan uiteraard onder het genot van een lekker glas wijn of een echt Texels biertje. Of u nu het geluk heeft om op Texel woonachtig te zijn, of dat u er een paar dagen of weken op vakantie bent, restaurant Eigeweis is dé plek om even heerlijk te genieten met uw dinercheque van een heerlijk hapje en een drankje.

Op het menu van restaurant Eigewijs staan uiteenlopende gerechten, waarvan vele typisch Texels zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld proeven van een Texels rauwe lamsham salade met een fijne slamix, komkommer, paprika, uit, tomaat, tonijnmayonaise en Texels rustiek, een oude kaassoort die van het eiland zelf Afkomstig is! Proef ook de gerookt paling met sla, kappertjes, ui, brood en roomboter. Bij ieder gerecht staat op het menu een speciale wijntip. Vraag de bediening bij uw bezoek met uw dinercheque ook zeker naar de andere lekkere bijpassende wijnen bij uw gerecht. Zij helpen u graag!

Bent u enthousiast over dit leuke restaurant in het centrum van De Koog? Reserveer dan snel een tafeltje bij restaurant Eigeweis en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen naar dit leuke plekje op Texel!

Contactgegevens:

Eigeweis
Dorpsstraat 146-148
1796 CG De Koog (Texel)
Telefoon: 
222317590
Nationale Diner Cadeaukaart De Koog (Texel) Eigeweis

Meer restaurants in de buurt

Wad Lekker

De Koog (Texel)
Pannenkoeken
Adres: 
Dorpsstraat 77
1796CA De Koog (Texel)
Telefoon: 
0222317665
Nationale Diner Cadeaukaart De Koog (Texel) Wad Lekker

De Taveerne

De Koog (Texel)
A la carte and Lokaal
Adres: 
Dorpsstraat 119-121
1796CB De Koog (Texel)
Telefoon: 
0222317585
Nationale Diner Cadeaukaart De Koog (Texel) De Taveerne
Adres: 
Ruijslaan 22
1796AD De Koog (Texel)
Nationale Diner Cadeaukaart De Koog (Texel) Restaurant Opduin