Eeterij De Lierderhoeve

Beekbergen (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Midden op de Veluwe, in de buurt van Beekbergen, kunt u met uw Dinercheque gezellig aanschuiven bij Eeterij De Lierderhoeve. Dit restaurant hoort bij een vakantiepark, maar iedereen is welkom. U zult u zich er gelijk thuis voelen. De ouderwetse knusse sfeer, de gezellige bediening en het heerlijke eten zorgt voor een perfect avondje uit. Woont u in Apeldoorn? Dan is dit dé gelegenheid om even uit de stad te ontsnappen!

Eeterij De Lierderhoeve is een echt familierestaurant. Kinderen zijn er van harte welkom. Er is zelfs een speelhoek en in de zomer staan er allerlei speeltoestellen in de buurt van het terras. Een bezoekje aan deze eeterij is ideaal voor elke gelegenheid. Heeft u een vakantie-uitje, een familiereünie of een personeelsuitje? Het kan allemaal, ook met uw Dinercheque. Er zijn zelfs allerlei buffetten en barbecues mogelijk! Op de dinerkaart staan een aantal klassiekers, zoals varkenshaasmedaillons en kogelbiefstuk. Daarnaast staan er ook een aantal modernere gerechten op, zoals ossenhaas met spek en heilbotfilet. Sluit uw Dinercheque maaltijd in stijl af met een heerlijk dessert. Bij de gedachte aan een crème brulee of kersenparfait loopt het water u vast al in de mond!

Maak de maaltijd compleet met één van de heerlijke wijnen van de wijnkaart. Voor de bierliefhebber is er trouwens ook genoeg te vinden. Zo is er bijvoorbeeld het streekbiertje de ‘’Veluwse Schavuyt’’, waarbij u kunt kiezen uit Amber, Blond en Tripel. Genieten! Vergeet niet uw Dinercheque mee te nemen.

Contactgegevens:

Eeterij De Lierderhoeve
Spoekweg 49
7361TM Beekbergen
Telefoon: 
0555061458
Nationale Diner Cadeaukaart Beekbergen Eeterij De Lierderhoeve

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Stoppelbergweg 63
7361TE Beekbergen
Telefoon: 
0555061498
Nationale Diner Cadeaukaart Beekbergen Restaurant Het ei van Columbus
Adres: 
Krimweg 158
7351TM Hoenderloo
Telefoon: 
0553034925
Nationale Diner Cadeaukaart Hoenderloo Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte

Grand Cafe no'49

Beekbergen
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Spoekweg 49
7361 TM Beekbergen
Telefoon: 
0555061458
Nationale Diner Cadeaukaart Beekbergen Grand Cafe no'49