Eetcafe t Pumpke

Nistelrode (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Noord-Brabant genieten beleeft zijn piek in eetcafé ’t Pumpke in het prachtige Nistelrode. Dit restaurant ligt midden in het sfeervolle dorpshart en is een begrip in de omgeving. Het is een uitstekende uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars die De Maashorst ontdekken, maar ook fijnproevers kom van ver om bij ons culinair te genieten. Onze grote schare trouwe gasten gaat keer op keer tevreden naar huis. Uw Dinercheque is hier dus zonder twijfel uitstekend besteed.

Onze koks doen hun best om u te laten genieten van heerlijke producten voor een eerlijke prijs. De producten worden, waar mogelijk, uit de eigen omgeving gehaald en met liefde bereid. Wij serveren authentieke streekgerechten aangevuld met culinaire klassiekers. Voor elk moment van de dag hebben wij een speciale kaart, zodat u heerlijk kunt lunchen, dineren en borrelen. Voor de avonturiers is het mogelijk van al onze lekkernijen te proberen door middel van ‘de proeverij’. U krijgt dan een driegangenmenu met verschillende gerechtjes naar keuze per gang. Zo mist u niks van al het Brabants’ lekkers. Op warme dagen is het ook mogelijk op ons gezellige terras plaats te nemen. Op minder warme dagen ook, want dan verwarmen wij het gewoon! Binnen kunt u genieten in een huiselijke ambiance. Wilt u alvast een kijkje nemen? Op onze site geven wij u een inkijkje van 360° in ons prachtige restaurant.

Bij ’t Pumpke kunt u eerlijk genieten zonder veel gedoe. Uw Dinercheque accepteren wij ook, zodat dineren een nog groter feestje wordt. Wij hopen u zo snel mogelijk te kunnen verwelkomen.

Contactgegevens:

Eetcafe t Pumpke
Raadhuisplein 7
5388 GM Nistelrode
Telefoon: 
0412-612956
Nationale Diner Cadeaukaart Nistelrode Eetcafe t Pumpke

Meer restaurants in de buurt

Brasserie Wolters

Heesch
A la carte and Afhalen
Adres: 
't Dorp 94
5384 MD Heesch
Telefoon: 
0412474083
Nationale Diner Cadeaukaart Heesch Brasserie Wolters

Hotel De Borgh

Zevenbergen
A la carte
Adres: 
IJshof 1
4761 BE Zevenbergen
Telefoon: 
0168-324344
Nationale Diner Cadeaukaart Zevenbergen Hotel De Borgh

Senor PP

Uden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kerkstraat 29
5401BC Uden
Telefoon: 
0413248427
Nationale Diner Cadeaukaart Uden Senor PP