Eetcafe t Goede

Leeuwarden (FR)
Soort keuken: 
Eetcafé
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque op stap in Leeuwarden? In het echte stadshart kunt u daarmee genieten van een Leeuwardens culinair pareltje. Eetcafé ’t Goede ligt op een prachtig plekje in het centrum van Leeuwarden en hier kunt u genieten van heerlijk eten, gezelligheid en gemoedelijkheid. Met uw Dinercheque een bezoekje brengen aan ’t Goede kan dus mooi aansluiten op een bezoekje aan Leeuwarden zelf. Ook lokale bewoners vinden geregeld hun weg naar ons eetcafé, wat natuurlijk ook het één en ander zegt. Met uw Dinercheque kunt u bij ons voortreffelijk dineren, gezellig borrelen of gewoon een praatje maken met het aanwezige personeel. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en dat zult u als geen ander merken bij ’t Goede. De trots op het prachtige Leeuwarden zit in ieder geval in het DNA van ’t Goede.

Bij ’t Goede kunt u genieten van heerlijke gerechten tegen een prima betaalbare prijs. Onze kaart heeft een internationaal tintje. Waar het op neer komt is dat we ons niet laten beperken door een bepaalde keukenstroming. Op onze kaart staan dus een hoop gevarieerde gerechten. Lekkere voorgerechten zoals de rundercarpaccio en de ‘Salade ’t Goede’ treft u hier bijvoorbeeld aan. Ook onze hoofdgerechten zijn gevarieerd. Wat dacht u bijvoorbeeld van de varkenshaas of de Black Angus burger? Ook zijn we goed voorzien in de nagerechten. Met uw Dinercheque kunt u bijvoorbeeld onze ‘Sorbet ’t Goede’ proberen. Ook de vegetariërs kunnen gerust bij ons langs komen, wij hebben op onze kaart een aparte sectie met vegetarische gerechten. Ook hebben wij een speciaal kindermenu. Iedereen kan dus met een gerust hart langskomen bij ons!

Neem uw Dinercheque mee naar het centrum van Leeuwarden en kom gezellig tafelen bij ’t Goede. Wij heten u alvast van harte welkom!

Contactgegevens:

Eetcafe t Goede
Weerd 13
8911 HL Leeuwarden
Telefoon: 
058-2136588
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Eetcafe t Goede

Meer restaurants in de buurt

Eetcafe Spinoza

Leeuwarden
Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Eewal 50-52
8911 GT Leeuwarden
Telefoon: 
058-2129393
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Eetcafe Spinoza
Adres: 
Eewal 50-52
8911GT Leeuwarden
Telefoon: 
058-2129393
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Theaterrestaurant Descartes

Cafe Thus

Leeuwarden
A la carte
Adres: 
Wilhelminaplein 90
8911BS Leeuwarden
Telefoon: 
0582050098
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Cafe Thus