Eetcafe Spinoza

Leeuwarden (FR)
Soort keuken: 
Afhalen and Eetcafé
Omschrijving: 

Het Eetcafé Spinoza zit midden in het bruisende centrum van Leeuwarden. Hier bent u altijd van harte welkom en wordt het succes van uw avond gewaarborgd doordat u  in goede handen van Corné van de Erve bent beland. De inwoners van de Friese hoofdstad weten al sinds 2006 hoe hoog hij de kwaliteit van de service in het vaandel heeft zitten. Niet alleen de eigenaar haalt alles uit de kast om uw avond tot een succes te maken. Ook het personeel stroopt daarvoor de mouwen op. Wat vooral een aangename verrassing kan zijn, is de mogelijkheid dat het personeel voor u een Theater voorstelling opvoert. U hoeft daar niet eens extra voor te betalen. Wat een traktatie. Zeker als u met een dinercheque van Diner Cadeau betaalt.

Er is in het Eetcafé altijd plaats, ook als u even geen honger heeft. Maar doordat er zulke goede geuren uit de keuken komen gebeurt het bijna altijd dat men toch een vorkje mee gaat prikken. Dat kan dan natuurlijk ook gewoon, want bij Spinoza doet men nooit moeilijk. U kunt ook altijd plaatsnemen in de sfeervolle binnentuin die elk seizoen een nieuwe aankleding krijgt. Het voelt in de binnentuin nog meer alsof u op bezoek bent bij Corné en zijn familie, de bediening.

U kunt bij Spinoza ook terecht voor een wijd aanbod arrangementen. U kunt bijvoorbeeld meedoen aan Het Moordspel Diner, een pubquiz of misschien kijkt u liever mee naar een theater voorstelling. Bij Spinoza komen ze u graag tegemoet, het is immers uw feestje.

Kom dus snel naar de parel van het noorden, Leeuwarden, en neem plaats bij Spinoza. Laat uw dinercheque van Diner Cadeau vooral niet thuis liggen.

Contactgegevens:

Eetcafe Spinoza
Eewal 50-52
8911 GT Leeuwarden
Telefoon: 
058-2129393
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Eetcafe Spinoza

Meer restaurants in de buurt

Eetcafe t Goede

Leeuwarden
Eetcafé
Adres: 
Weerd 13
8911 HL Leeuwarden
Telefoon: 
058-2136588
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Eetcafe t Goede

Eetcafe Spinoza

Leeuwarden
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Eewal 50-52
8911GT Leeuwarden
Telefoon: 
058-2129393
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Eetcafe Spinoza
Adres: 
Nieuwestad 141
8911CR Leeuwarden
Telefoon: 
0582129014
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Brasserie Spiegelaar