Eetcafe Kop van Jut

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Café de Kop van Jut heeft haar deuren sinds 2000 geopend aan de Leidsekruisstraat in Amsterdam. Al jarenlang werkt hier een enthousiast team dat zich volledig inzet om al onze gasten het naar de zin te maken. Wij zijn als café zeer gastvrij en ontvangen u hartelijk bij binnenkomst. Het café bestaat uit 2 verdiepingen die beide een knusse inrichting hebben waardoor een warme en sfeervolle omgeving wordt gecreëerd. Verder vinden wij het zeer belangrijk dat u de beste gerechten geserveerd krijgt voor uw dinercheque. Dit betekent gerechten met de beste smaken en gerechten die zo mooi mogelijk opgediend worden. Het is niet alleen een genot om te eten, maar ook een genot voor het oog.

Vanuit de keuken worden uitgebreide voorgerechten, hoofdgerechten met verschillende soorten vlees, visgerechten met verschillende soorten vis, vegetarische gerechten, bijgerechten en lekkere gevarieerde desserts aangeboden. De voorgerechten hebben onder andere de keuze uit stokbrood met kruidenboter, 3 geitenkaaskroketjes, rundercarpaccio en nog veel meer lekkernijen! Eén van de keuzes van de visgerechten bestaat uit de vangst van de dag, zo heeft u een lekkere verse vis op uw bord liggen! U kunt uw dinercheque dus heel goed bij ons gebruiken! Verder bieden wij u ook verschillende dagmenu’s aan, waardoor wij variatie houden in onze menukaart.

Kom eens langs met uw dinercheque van maandag tot en met zondag van 17:00 uur tot 22:00 uur en wij zorgen ervoor dat u een ideale avond zult beleven!

Contactgegevens:

Eetcafe Kop van Jut
Leidsekruisstraat 24
1017RJ Amsterdam
Telefoon: 
0203207722
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Eetcafe Kop van Jut

Meer restaurants in de buurt

Mayas Grillsteakhouse

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Korte Leidsdwarsstraat 111
1017 PX Amsterdam
Telefoon: 
020-2218863
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Mayas Grillsteakhouse
Adres: 
Leidsekruisstraat 26
1017RJ Amsterdam
Telefoon: 
0203620054
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Cosy By Mandy

Piccolino

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Lange Leidsedwarsstraat 63-65
1017 NH Amsterdam
Telefoon: 
0206231495
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Piccolino