Eetcafe de Kluis

Ulicoten (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in de mooie plaats Ulicoten? Dan kunt u nu terecht bij eetcafé de Kluis, een leuk en gezellig eetcafé dat is gevestigd in een oud bankgebouw. Dit verklaart ook de naam van het Eetcafé, dat wordt gerund door gastvrouw Anita van Tilburg. Het eetcafé opende haar deuren in april 2006, wat betekent dat het dit jaar zijn 10 jarig jubileum viert! U bent van harte uitgenodigd om met uw dinercheque dit feestje mee te komen vieren. Binnen in het restaurant is plaats voor zo’n 60 personen, en met moor weer kunt u plaatsnemen op het ruime terras aan de voorzijde van het pand.

In de keuken van eetcafé de Kluis staat chef-kok Anke, die voor u de meest uiteenlopende lekkernijen bereidt. Geniet met uw dinercheque van een maandelijks wisselend maandmenu dat wordt bereidt met de beste en meest smaakvolle producten van het seizoen of kies zelf uw favoriete gerecht ui van de a la carte menukaart. Op het menu staan onder andere een runderhaas met gegrilde mango, bosui en sojasaus en een zalm uit de oven met knoflook, limoen, bosui, rode peper, sojasaus en taugé. Ook een tagliatelle met seizoenspaddenstoelen, een romige saus en rucola wordt door kok Anke in een handomdraai voor u bereid. Zowel voor de vis-, en vleesliefhebber als voor de vegetariër is er dus wat wils!

Kom vooral eens gezellig langs bij eetcafé de Kluis met uw dinercheque en proef van de goede sfeer en de lekkere gerechten!

Contactgegevens:

Eetcafe de Kluis
Dorpsstraat 32a
5113 TE Ulicoten
Telefoon: 
013-5196444
Nationale Diner Cadeaukaart Ulicoten Eetcafe de Kluis

Meer restaurants in de buurt

La Providence

Baarle-Nassau
A la carte
Adres: 
Desiree Geeraertstraat 3
5111 CH Baarle-Nassau
Telefoon: 
013-5073335
Nationale Diner Cadeaukaart Baarle-Nassau La Providence
Adres: 
Strijbeekseweg 57
4856 AA Strijbeek
Telefoon: 
0765323155
Nationale Diner Cadeaukaart Strijbeek Hof Oud-Strijbeek
Adres: 
Dorpsstraat 79
5113TD Ulicoten
Telefoon: 
0137850281
Nationale Diner Cadeaukaart Ulicoten Restaurant de Kneut