Eetcafe de Klinkert

Drunen (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Eetcafé
Omschrijving: 

Het ouderwets gezellige Eetcafé de Klinkert is te vinden in een bosrijke omgeving aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. Bij dit eetcafé kunt u met de Dinercheque kennis maken met de echte Brabantse gastvrijheid en gemoedelijkheid. Neem plaats in het gezellige bruine café of op het grote terras tussen de bomen. Ze hebben buiten maar liefst 100 stoelen, dus de kans is groot dat er een plekje voor u tussen zit!

Met uw Dinercheque kunt u bij Eetcafé de Klinkert lunchen, borrelen of dineren. Op de lunchkaart vindt u een divers aanbod aan broodjes, pannenkoeken, poffertjes en salades. Wilt u wat uitgebreider lunchen met uw Dinercheque? Ga dan voor één van de lunchtoppers, waaronder huisgemaakt worstenbrood, clubsandwich of een pistolet met kipreepjes. U kunt ook gezellig borrelen bij Eetcafé de Klinkert. Kies één van de heerlijke speciaalbiertjes van de tap en bestel daar een lekker hapje bij. Ook in de avond bent u van harte welkom met uw Dinercheque. Kies dan één van de verleidelijke eetcafégerechten, waaronder spareribs, kipsaté en T-bone steak. Op woensdag kunt u zelfs kipsaté krijgen voor maar €5!

Een bezoekje aan Eetcafé de Klinkert is de ideale manier om even helemaal te ontsnappen aan het drukke leven en helemaal te ontspannen. Niets moet, alles mag! De prachtige omgeving is ook uiterst geschikt voor een stevige wandeling of fietstocht. Het eetcafé biedt ook wandelarrangementen aan. Dan wordt u na uw wandeling verwend met een kop soep en belegde broodjes. Dit is een hele leuke weekendactiviteit!

Contactgegevens:

Eetcafe de Klinkert
De Klinkert 1
5151RD Drunen
Telefoon: 
0416-373329
Nationale Diner Cadeaukaart Drunen Eetcafe de Klinkert

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Van Haestrechtstraat 24
5171RC Kaatsheuvel
Telefoon: 
0416782545
Nationale Diner Cadeaukaart Kaatsheuvel Het Wapen van Kaatsheuvel

Tasty Italy

Waalwijk
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Grotestraat 246B
5141HE Waalwijk
Telefoon: 
0416534969
Nationale Diner Cadeaukaart Waalwijk Tasty Italy
Adres: 
Hugo de Grootstraat 20a
5151 EH Drunen
Telefoon: 
0416320588
Nationale Diner Cadeaukaart Drunen Bakker Bart Drunen