Eetcafe de Hoek

Gorssel (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Het dorpje Gorssel staat bekend om zijn gezelligheid. Op de dam, het centrum van het dorp, zit het restaurant Eetcafé de Hoek. Op steenworp afstand van dit leuke restaurant zit het Cultureel en sport centrum. Maar als het zonnetje schijnt kunt u ook gewoon de leukste winkelstraat uit de wijde omgeving aan doen. Eetcafé de Hoek accepteert nu ook de dinercheque van Diner Cadeau. Zo houdt u een flinke duit over om mee te shoppen.

Het vriendelijke personeel van Eetcafé de Hoek heet u graag welkom in hun sfeervolle restaurant. U kunt voor elke gelegenheid aan tafel schuiven. Kom bijvoorbeeld voor dat romantische diner, een avondje uit met besloten kring of een gezellig etentje met het bedrijf. Bij Eetcafé de Hoek kunt u namelijk aan tafel tot en met 24 man. Het restaurant beschikt over een sfeervolle ruimte en daarom uitermate geschikt voor groepsevenementen.

Het is geen leugen als er wordt geopperd dat het menu van Eetcafé de Hoek een ruim aanbod heeft. Er is voor iedere smaak een gerecht. Kies voor één van de heerlijke vleesgerechten of neem één van de visspecialiteiten. Ook aan de kinderen is gedacht, voor de kleintjes is een speciaal een kindermenu gemaakt. U kunt niet alleen voor een diner aan tafel bij Eetcafé de Hoek. Ook voor de lunch en een gezellige borrel is er altijd plek. De dinercheque wordt voor elke maaltijd geaccepteerd.

U kunt bij Eetcafé de Hoek ook gebruik maken van de Party service. Ze verzorgen daarmee de catering voor al uw privé en bedrijfs aangelegenheden. Kom dus snel langs in Gorssel en laat u trakteren door het team van Eetcafé de Hoek. Laat u verwennen door gebruik te maken van de dinercheque.

Contactgegevens:

Eetcafe de Hoek
Joppelaan 5
7213 AA Gorssel
Telefoon: 
0575-492263
Nationale Diner Cadeaukaart Gorssel Eetcafe de Hoek

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Joppelaan 100
7215AE Gorssel
Telefoon: 
0575494206
Nationale Diner Cadeaukaart Gorssel Het Bosrestaurant Joppe
Adres: 
Flora 115-117
7422 LS Deventer
Telefoon: 
0570656979
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Bakker Bart Deventer Flora

Restaurant 't Elf Uur

Gorssel
A la carte and Afhalen
Adres: 
Deventerweg 27
7213 ED Gorssel
Telefoon: 
0575492122
Nationale Diner Cadeaukaart Gorssel Restaurant 't Elf Uur