Eetcafe de Gans

Groningen (GR)
Soort keuken: 
Biologisch
Omschrijving: 

U kunt met uw Dinercheque nu ook terecht bij het gezellige eetcafé de Gans. Dit eetcafé is gevestigd in de Korrewegbuurt in het mooie Groningen. Al jarenlang is de Gans het adres voor een heerlijk diner in een gemoedelijke sfeer. Hoewel de gans zowel in het interieur als op de kaart de show steelt is er iets dat nog veel meer waardering verdient. De bediening is nergens zo oprecht en aandachtig als hier. Zij geven iedere gast een persoonlijke behandeling waardoor u na een avond bij de Gans opgeladen en opgetogen de deur uit loopt. Op beoordelingssites als iens krijgt onze service grotendeels negen en tienen.

Daarnaast is onze menukaart een moment van bewondering waard. Wij serveren internationale gerechten bereid van uitsluitend biologische producten uit de streek. Dit betekent eerlijk en heerlijk eten. Er is in ons restaurant plek voor 55 gasten en u kunt tot 10 à 12 personen a la carte bestellen. Wordt de groep groter dan stellen wij graag in overleg een 3 of 4 gangen menu samen. Ook de vegetarische gast komt bij de Gans aan zijn trekken. Andere dieetwensen zijn ook geen probleem. Wanneer u dit aangeeft gaan wij hier met veel liefde mee aan de slag. Diverse gerechten van onze kaart bereiden wij aan tafel!

Ook de wijnen mogen niet vergeten worden. Door onze speciale wijnentap kunnen wij vele wijnen per glas serveren. Wij adviseren u graag over een passende wijn bij uw gerecht.

Hopelijk tot ziens in eetcafé de Gans! Neem uw Dinercheque met uw mee, want die accepteren wij graag. 

Contactgegevens:

Eetcafe de Gans
Diephuisstraat 6
9714 GW Groningen
Telefoon: 
050-5790448
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Eetcafe de Gans

Meer restaurants in de buurt

Taj Mahal Groningen

Groningen
Afhalen and Indiaas
Adres: 
Veemarktstraat 94
9724GC Groningen
Telefoon: 
0503147301
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Taj Mahal Groningen
Adres: 
W.A. Scholtenstraat 9
9711 XA Groningen
Telefoon: 
0508539556
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Soof's & Co

Lokaal 77

Groningen
A la carte
Adres: 
Nieuwe Ebbingestraat 77
9712 NG Groningen
Telefoon: 
0505532488
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Lokaal 77