Eetcafe de Brakke Grond

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque kunt u in Amsterdam bij de Nes op een bijzondere locatie lunchen of dineren in een mooi eetcafé. Bij Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond komt het echte Vlaamse ‘goesting’-gevoel tot leven. De Brakke Grond dient als culturele huiskamer voor de kunstenaars uit het cultuurhuis, de toeristen en bezoekers van de Nes, maar ook voor de mensen uit de buurt. Het gebouw waar de Brakke Grond in is gevestigd heeft een lange en bewogen historie, en is onder meer een voormalig klooster en een theater. Tegenwoordig kunt u zich bij de Brakke Grond onderdompelen in de Vlaamse kunstcultuur. Van visuele kunst, literatuur en theater tot film, muziek en dans. De Brakke Grond brengt allerlei soorten markante en actuele Vlaamse kunst naar Amsterdam. Bij ons is dus meer dan genoeg te beleven alvorens u met uw Dinercadeaubon aanschuift voor de lunch, borrel of het diner.

Vroeg op de dag kunt u bij ons terecht een straffe koffie of schuimige cappuccino met daarbij een heerlijk puntje appeltaart. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een fijn en smakelijk diner met een Vlaamse insteek, uiteraard onder begeleiding van een aantal heerlijke Vlaamse bieren. Geniet van de Vlaamse mosselen, het stoofvlees bereid in Affligem Dubbel of de Black Angusburger. Wij bereiden al onze gerechten met aandacht, liefde en zorg, zodat u optimaal Vlaams kunt genieten.

Kom met uw Dinercheque gerust langs in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. Wij heten u alvast van harte welkom en we hopen u binnenkort persoonlijk te kunnen verwelkomen!

Contactgegevens:

Eetcafe de Brakke Grond
Nes 43
1012 KD Amsterdam
Telefoon: 
020-4222666
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Eetcafe de Brakke Grond

Meer restaurants in de buurt

Bridges

Amsterdam
A la carte, Lekker Top-500, Sterrenrestaurant and Verrassingsmenu
Adres: 
Oudezijds Voorburgwal 197
1012 EX Amsterdam
Telefoon: 
+310205553560
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Bridges

Het Groene Paleis

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Rokin 65
1012KK Amsterdam
Telefoon: 
0208203535
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Het Groene Paleis

Oriole Garden Bistro

Amsterdam
A la carte, Sterrenrestaurant and Verrassingsmenu
Adres: 
Oudezijds Voorburgwal 197
1012 EX Amsterdam
Telefoon: 
+31020555357
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Oriole Garden Bistro