Eetcafe de Avonden

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Woont of werkt u in de buurt van Betondorp in Amsterdam Oost? Breng dan met uw Dinercheque een bezoek aan het pas geopende Eetcafé de Avonden. Deze bruine kroeg heeft zijn naam te danken aan het gelijknamige boek van Gerard Reve. Deze beroemde schrijver is opgegroeid in Betondorp en dus een icoon voor buurtbewoners. Eetcafé de Avonden is elke dag geopend vanaf 12 uur en ze accepteren ook uw Dinercheque.

Het café staat bekend om de gezellige huiskamersfeer en de relaxte bediening. Het is een traditionele Amsterdamse kroeg in een modern jasje. De menukaart bevat nog wel allerlei typisch Nederlandse gerechten. Precies wat u in een eetcafé verwacht! U kunt in de zomer ook plaatsnemen op het terras aan de Middenweg. In de avond is Eetcafé de Avonden zeer geschikt voor een borrel en een aansluitend diner. U heeft ruim de keus aan diverse vlees- en visgerechten, zoals kipsaté, varkenshaas medaillons en gegrilde zalm. Alle gerechten zijn uiteraard voorzien van aardappels en groenten. Voor een extra gezellig dinertje kunt u ook verschillende soorten kaasfondue bestellen. In ruil voor uw Dinercheque zal de kok met liefde een heerlijk maal voor u bereiden. Heeft u een allergie? Dan kunt u de allergie-informatie van te voren al checken op de website.

Eetcafé de Avonden zal u altijd gastvrij ontvangen. Voel u thuis in het gezellige Betondorp! Het is ook een hele gezellige locatie voor een borrel of verjaardagsfeest. In het weekend is de kroeg zelfs tot 01:00 open. Kom nu langs met de Dinerbon!

Contactgegevens:

Eetcafe de Avonden
Middenweg 398
1097 AV Amsterdam
Telefoon: 
0203707074
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Eetcafe de Avonden

Meer restaurants in de buurt

Het Wapen van Diemen

Diemen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Ouderkerkerlaan 8
1112 BE Diemen
Telefoon: 
0206950855
Nationale Diner Cadeaukaart Diemen Het Wapen van Diemen
Adres: 
Kruidenhof 4
1112 PS Diemen
Telefoon: 
0206954923
Nationale Diner Cadeaukaart Diemen Café restaurant the best snacks

Indian Naan Diemen

Diemen
Afhalen and Indiaas
Adres: 
Verrijn Stuartweg 40D
1112 AX Diemen
Telefoon: 
+31616945323
Nationale Diner Cadeaukaart Diemen Indian Naan Diemen