Duncan's Place

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

Wees welkom met uw Dinerchequ bij Duncan’s Plae in het bijzondere World of Food. Met uw Dinercheque kunt u hier namelijk genieten van de veelzijdige ‘keuken van Zuidoost’. World of Food is een overdekte markt in een spectaculair getransformeerde oude parkeergarage. Nu is de 3000 m2 een eet- en horecatrefpunt waar ruim 25 ondernemers een nieuwe eetbeleving gerealiseerd hebben!

In de foodcourt komt u niet alleen om te eten, maar ook om te ontmoeten, leren en werken. Op verschillende plekken kunt u eten en drinken scoren bij de vele kraampjes, lange tafels en op de mooie terrassen. De ondernemende smaakmakers presenteren in de voormalige garage internationale streetfood gerechten in de vele restaurants. Duncan’s Place is hier één van; u bent hier welkom voor heerlijke grillgerechten met uw Dinerbon!

World of Food is een uniek initiatief van culinaire ondernemers uit Amsterdam Zuidoost. Zij bieden hier hun beste gerechten aan een breed publiek aan op een plek waar veel verschillende culturen elkaar kunnen ontmoeten. Zo wordt het culinair ondernemerschap van Zuidoost gestimuleerd en wordt er een plek gecreëerd waar de multiculturele keuken van Zuidoost kan groeien en bloeien. In 2010 werd World of Food werkelijkheid, in de unieke garage Develstein.

Kennismaken van dit bijzondere project doet u met uw Dinercheque. Wees welkom bij Duncan’s Place en ontdekt ook alle andere unieke ondernemingen in het World of Food project. Wij nodigen u van harte uit om een avondje de unieke sfeer van Amsterdam Zuidoost te komen beleven. Vergeet uw Dinercheque niet, want daar kunt u mee betalen!  

Contactgegevens:

Duncan's Place
Develstein 100G
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0651966580
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Duncan's Place

Meer restaurants in de buurt

Supu Food

Amsterdam
Lunch and Surinaams
Adres: 
Develstein 100c
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0683666682
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Supu Food

Taste of Africa

Amsterdam
A la carte, Internationaal and Speciaal
Adres: 
Develstein 100F
1102Ak Amsterdam
Telefoon: 
0643844042
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Taste of Africa

Vle's Keuken

Amsterdam
A la carte, Spaans and Surinaams
Adres: 
Develstein 100 C
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
06-84502091
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Vle's Keuken