Due Napoletani

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

I.V.M drukte is het aangeraden om vooraf (telefonisch) te reserveren met uw cadeaukaart. 

Aan de Hobbemakade, in de oude Pijp in Amsterdam, bevindt zich een stukje Italië in Nederland; Due Napoletani. Met uw Dinercheque kunt u hier kiezen uit een uitgebreid Italiaans menu, samengesteld uit het beste van de traditionele keuken uit de Campania regio in Italië en andere Italiaanse streken. Dit restaurant barst van de ‘geheime recepten’ die van moeder op zoon zijn doorgegeven aan de eigenaar van ons gezellige restaurant. Zo hebben wij vele lekkere pasta’s, pizza’s en frisse salades, maar ook speciale tiramisu, goede wijnen en een overheerlijke limoncello. Voor het eten wordt er bij Due Napoletani gebruik gemaakt van producten die rechtstreeks uit Italië worden geïmporteerd. In het mediterrane decor kunt u uw Dinercheque gebruiken voor een romantisch diner, maar ook voor uw verjaardag, reünie of een diner met familie of collega’s. Onze vlotte bediening staat altijd klaar om aan uw wensen te voldoen. Onze chef is zeer gepassioneerd en bereidt al het eten met heel veel aandacht en zorg. Hij zal ook altijd rekening houden met een allergie of dieetwens.

Ontsnap dus absoluut eens aan de drukte van Amsterdam door bij Due Napoletani te genieten van vers bereid echt Italiaans eten. Na een dagje Amsterdam, maar ook voor de locals is Due Napoletani bij uitstek de plek om voor een goede prijs neer te strijken. Zowel voor de lunch als het diner zijn wij behalve op dinsdag de hele week geopend.

Kom dus gauw eens met uw Dinercheque bij ons binnen lopen of kijk op onze site. Wij zouden u heel graag verwelkomen in ons stukje Italië in Amsterdam. Tot snel!

Contactgegevens:

Due Napoletani
Hobbemakade 61-63
1071 XL Amsterdam
Telefoon: 
020-6711263
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Due Napoletani

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Simpel

Amsterdam
Internationaal
Adres: 
Ferdinand Bolstraat 11
1072 LA Amsterdam
Telefoon: 
020-6720672
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Simpel

Sitadjanoko

Amsterdam
Indonesisch
Adres: 
Van Baerlestraat 61
1071 AR Amsterdam
Telefoon: 
0206629665
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Sitadjanoko
Adres: 
Hemonystraat 38
1074BS Amsterdam
Telefoon: 
0203642560
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Graham's Kitchen (inleverbaar op Di, Wo, Do)