Drostes Herberg

Tubbergen (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Ontdek met uw Dinercheque een parel in het Twentse platteland; Droste’s Restaurant. Het restaurant bevindt zich in de mooie herberg Droste’s waar u ook heerlijk kunt overnachten. Door de prachtige inrichting met houten meubels van de wereldvermaarde ontwerper en kunstenaar Piet Hein Eek heeft het restaurant een heel eigen uitstraling gekregen. Harald en Esther Droste kozen voor deze meubels omdat het pure Hollandse design zonder fratsen precies past bij hun filosofie over het restaurant. Door de inrichting en de open keuken krijg je bij Droste’s het gevoel dat je middenin het platteland in een mondaine brasserie zit. Ook het keuzemenu van drie gangen voor slechts €43.50 werkt hier aan mee.

Voor de ingrediënten van de gerechten van Droste’s wordt zoveel mogelijk samengewerkt met Twentse boeren. Zo worden de groenten geleverd door Jan Niemeijer. Hij produceert zijn groenten biologisch omdat hij houdt van de grond en de dieren die er op leven en nooit stikstof of bestrijdingsmiddelen zal gebruiken op zijn akkers. Ook de vleesrunderen en de varkens komen uit de buurt. De runderen komen van de boerderij van Peter oude Luttikhuis en de Bunte Bentheimer varkens van de Feijterhof. De dieren worden van kop tot staart gebruikt. Van de beroemde ossenhaas tot het pianostuk. Veel wordt gebruikt voor de befaamde stoofpotjes van Droste’s. Zo is er volledige controle over de gehele voedselproductieketen. Vooral omdat chef kok Hans ter Huurne precies weet hoe hij de meest heerlijke gerechten moet bereiden van de pure producten. Hij kookt met het seizoen mee en de menukaart wordt elke twee maanden gewisseld.

Met uw Dinercheque bent u bij Droste’s restaurant van harte uitgenodigd om het Twentse platteland op een unieke manier te beleven. Tot snel!

Contactgegevens:

Drostes Herberg
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon: 
0546-621264
Nationale Diner Cadeaukaart Tubbergen Drostes Herberg

Meer restaurants in de buurt

Kampkuiper

Harbrinkhoek
A la carte
Adres: 
Almeloseweg 113
7615 NA Harbrinkhoek
Telefoon: 
0546-629962
Nationale Diner Cadeaukaart Harbrinkhoek Kampkuiper
Adres: 
Tichelwerk 1
7631CJ Ootmarsum
Telefoon: 
054-6432311
Nationale Diner Cadeaukaart Ootmarsum Restaurant Wyllandrie

Kota Radja

Tubbergen
A la carte, Afhalen and Chinees
Adres: 
Timmerstraat 2
7651 EL Tubbergen
Telefoon: 
0546622083
Nationale Diner Cadeaukaart Tubbergen Kota Radja