Drank en Spijslokaal Lust Hillegersberg

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Indien het u leuk lijkt om met uw dinercheque in het Bruisende Rotterdam heerlijk tapas te gaan eten met vrienden of familie, dan kan dat vanaf nu bij Drank & Spijslokaal Lust in de wijk Hillergersberg. Vanwege de ligging aan de Bergse Plassen en de rust in deze chiquere buurt voelt het haast alsof u zich in een apart dorp bevindt. Inwoners van Hillergersberg spreken ook liefkozend over ‘bij ons in het dorp’. U kunt deze dorpse sfeer binnen de grote stad Rotterdam nu zelf  ervaren, u bent namelijk van harte welkom om aan te schuiven met uw dinercheque bij Drank & Spijslokaal Lust.

Op de menukaart van Drank & Spijslokaal Lust staan de meest uiteenlopende kleine tapas hapjes, waarmee u zelf uw ideale plateau kunt samenstellen. Er zijn vegetarische tapas te verkrijgen, maar ook hapjes met vis en garnalen en natuurlijk sappige en knapperige vlees- en kipgerechtjes. Vindt u het lastig om te kiezen, bestel dan een van de plateaus die zorgvuldig zijn samengesteld zoor de chef van het restaurant. Zo weet u zeker dat uw verschillende tapas heerlijk bij elkaar smaken! Drank & Spijslokaal Lust werkt op dinsdag tot en met zondag met het all you can eat principe, waarbij u zo veel tapas kunt eten als u wilt voor slechts € 22,95!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit gezellige tapasrestaurant in Hillergersberg? Breng dan een bezoek aan Drank & Spijslokaal Lust aan de straatweg 60 en geniet van een geheel verzorgde avond met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Drank en Spijslokaal Lust Hillegersberg
Straatweg 60
3051 BH Rotterdam
Telefoon: 
010-4222005
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Drank en Spijslokaal Lust Hillegersberg

Meer restaurants in de buurt

Basilicum Persian Food

Rotterdam
Afhalen, Halal, Internationaal, Marokkaans and Midden Oosten
Adres: 
Bergweg 164A
3036BK Rotterdam
Telefoon: 
0102105907
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Basilicum Persian Food

Barlou

Rotterdam
A la carte
Adres: 
Benthuizerstraat 94A
3035 CR Rotterdam
Telefoon: 
0103216256
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Barlou
Adres: 
Zaagmolenstraat 51
3036 HD Rotterdam
Telefoon: 
0686214330
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Café Orquidea