Drank en Spijslokaal Lust Alexanderpolder

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Indien het u leuk lijkt om met uw dinercheque in het Bruisende Rotterdam heerlijk tapas te gaan eten met vrienden of familie, dan kan dat vanaf nu bij Drank & Spijslokaal Lust in de wijk Alexanderpolder. Lust is onder andere een tapasrestaurant, maar u kunt bij Lust met uw dinercheque ook terecht voor een goede lunch of een uitgebreid diner met gerechten uit de GreenEgg barbecue. Denk hierbij aan een lekkere Black Angus Entrecote of een portie grote blacktiger gamba’s.

Op de tapas menukaart van Drank & Spijslokaal Lust staan de meest uiteenlopende kleine tapas hapjes, waarmee u zelf uw ideale plateau kunt samenstellen. Er zijn vegetarische tapas te verkrijgen, maar ook hapjes met vis en garnalen en natuurlijk sappige en knapperige vlees- en kipgerechtjes. Vindt u het lastig om te kiezen, bestel dan een van de plateaus die zorgvuldig zijn samengesteld zoor de chef van het restaurant. Zo weet u zeker dat uw verschillende tapas heerlijk bij elkaar smaken! Drank & Spijslokaal Lust werkt op dinsdag tot en met zondag met het all you can eat principe, waarbij u zo veel tapas kunt eten als u wilt voor slechts € 22,95!

Drank & Spijslokaal Lust Alexanderpolder is tevens de ideale locatie voor uw vergadering of feestelijkheid, vanwege de mooie aparte zaal die geschikt is voor grote groepen. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit gezellige tapasrestaurant in Alexanderpolder? Breng dan een bezoek aan Drank & Spijslokaal Lust en geniet van een geheel verzorgde avond met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Drank en Spijslokaal Lust Alexanderpolder
Jan Bijloostraat 25-27
3067 AZ Rotterdam
Telefoon: 
010-4212000
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Drank en Spijslokaal Lust Alexanderpolder

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Asia

Rotterdam
Chinees and Japans
Adres: 
Watermanweg 129
3067 GA Rotterdam
Telefoon: 
010-2205519
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Asia

Kostas de Griek

Rotterdam
A la carte, Afhalen, Grieks and Mediterraans
Adres: 
Hesseplaats 51
3069 EA Rotterdam
Telefoon: 
0104204433
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Kostas de Griek

Bomm

Rotterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Oudedijk 217B
3061 AG Rotterdam
Telefoon: 
0108465125
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Bomm