Dr Fainsjmekker

Kerkrade (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

U bent van harte welkom in onze lunchroom en delicatessenzaak Brasserie D’r Fainsjmekker, ook met uw Dinercheque! Wij openden in april 2012 onze deuren aan de gezellige Markt in Kerkrade. De sleutelwoorden van onze speciaalzaak zijn laagdrempeligheid, eenvoud, gezelligheid en Bourgondisch genieten. Wij maken een combinatie tussen streekproducten en mediterrane specialiteiten en deze kunt u bij ons niet alleen heerlijk opeten, maar ook kopen voor thuis in onze delicatessenwinkel.

Wij brengen onze liefde voor het Bourgondische en mediterrane leven met passie in de praktijk door een ruim aanbod van de beste Limburgse producten zoals stroop, mosterd, chutneys, koffie, thee en likeur en ook mediterrane producten zoals wijn, olie, azijn en kruidenmixen. Ook kunt u bij ons dagelijks genieten van vers belegde broodjes, zelfgemaakte salades en vleesgerechten zoals goulash, pilav, kipragout en wildgoulash. Op donderdag tot en met zondag kunt u in de landelijke en gezellige sfeer van onze zaak ook genieten van de uitgebreide avondkaart. Hierop staan voorgerechten zoals kipcocktail, toast met champignons of een salade met brie en spekjes. Ook kunt u een keuze maken uit hoofdgerechten zoals schnitzel, medaillions van de varkanshaas, zalm en kabeljauw. Hoewel de keuken om 20.00 sluit, kunnen wij in overleg of op gezellige avonden onze deuren zeker wat langer open houden. Daarnaast hebben wij speciale aanbiedingen zoals onze ‘sjuuf aa en ès mit’ op woensdag en donderdag. Wij bieden u dan een hoofdgerecht voor slechts €7,00! Donderdag is altijd pastadag met keuze uit vier verschillende pasta’s.

Wij denken ook graag met u mee over het organiseren van een feestje of andere gelegenheid en een bijpassend menu. U bent van harte uitgenodigd bij D’r Fainsjmekker, zeker ook met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Dr Fainsjmekker
Markt 42
6461ED Kerkrade
Telefoon: 
0611354217
Nationale Diner Cadeaukaart Kerkrade Dr Fainsjmekker

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Heyendallaan 82
6464EP Kerkrade
Telefoon: 
0455466888
Nationale Diner Cadeaukaart Kerkrade Kloosterbrasserie de Kanunnik
Adres: 
Roda J.C. Ring 59
6466NH Kerkrade
Telefoon: 
0455436470
Nationale Diner Cadeaukaart Kerkrade Brasserie Parkstad (By Fletcher)
Adres: 
Heyendallaan 82
6464EP Kerkrade
Telefoon: 
0455466888
Nationale Diner Cadeaukaart Kerkrade Hotel Restaurant Abdij Rolduc