Don Arroyo

Rosmalen (NB)
Soort keuken: 
Zuid Amerikaans
Omschrijving: 

Casa Don Arroya in Rosmalen is de perfecte plek voor een culinair avontuur met uw Dinercheque. U kunt hier namelijk kennis maken met de authentieke Zuid-Amerikaanse keuken. De ervaren keukenbrigade staat garant voor kwaliteit en smaak. De gerechten zijn vaak geïntroduceerd door contacten met de plaatselijke bevolking. Kom helemaal tot ontspanning in een wereld van rust, vriendelijkheid, no nonsense en vooral heel erg lekker eten! Betalen doet u gewoon gemakkelijk met uw Dinercheque.

De menukaart van Don Arroya bestaat uit een verassend aanbod aan tapas y pichos en grote gerechten. Ze serveren maar liefst 50 verschillende gerechten, dus er is voor ieder wat wils! Op de menukaart vindt u Zuid-Amerikaanse specialiteiten zoals een grote visschotel, mals buikspek van de grill, krokodilfilet of vegetarische tortilla en taco. Uiteraard mag een ruim aanbod aan Argentijnse biefstukken ook niet ontbreken. In ruil voor uw Dinercheque kiest u uw favoriete biefstuk van het Black Angus rund, allen te bestellen in verschillende gewichten. Het paradepaartje van Don Arroyo is toch wel het ‘Don Arroyo Deluxe’-arrangement. Dan kunt u zich een avond lang laten verwennen met de lekkerste kleine tapasgerechtjes zoals een romige kokossoep, spiesje van varkenshaas, malse entrecote met uitjes, pasta met botervis en nog veel meer. Dit is een bijzondere manier om uw Dinercheque te besteden!

Don Arroyo werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en -leveranciers. Dit geldt ook voor de wijnen, die geselecteerd zijn uit de kelders van gerenommeerde wijnhuizen in Chili en Argentinië. Een mooi glas wijn zal uw diner zeker verrijken!

Contactgegevens:

Don Arroyo
Graafsebaan 42
5242 JN Rosmalen
Telefoon: 
073-5212206
Nationale Diner Cadeaukaart Rosmalen Don Arroyo

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Hoogstraat 30
5258BD Berlicum
Telefoon: 
0735032412
Nationale Diner Cadeaukaart Berlicum Tuincafe De Witte Zwaan

Restaurant Vrienden

Den Bosch
Afhalen and Grill
Adres: 
Hinthamerstraat 109
5211NH Den Bosch
Telefoon: 
0736908888
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Restaurant Vrienden

Restaurant Indonesia Bandung

Den Bosch
Afhalen, Indonesisch and Speciaal
Adres: 
Hinthamereinde 34
5211PN Den Bosch
Telefoon: 
0738200943
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Restaurant Indonesia Bandung