Dok 99

Vlaardingen (ZH)
Soort keuken: 
Grill
Omschrijving: 

DOK 99 Vlaardingen Eten- drinken- bowlen  is dé perfecte plek voor een gezellig uitje.

In de nieuwe sfeervolle serre, het grillrestaurant of in het DOK café: de combinatie van gezellig met elkaar tafelen en bowlen is bij DOK 99 ideaal. Het industriele interieur, de 10 volautomatische bowlingbanen met het allernieuwste scoresysteem en de gastvrije bediening geven eten, drinken & bowlen een hele nieuwe dimensie.

De nieuw aangebouwde serre is afgescheiden van de bowlingbanen en ‘s zomers serveren wij al onze gerechten ook buiten op het gezellige terras. Dus ook als u alleen een hapje wilt eten of een drankje wilt doen bent u van harte welkom.

Onze keuken biedt verschillende arrangementen aan. Met uw dinerbon kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een steengrill arrangement, een keuze van onze a la carte kaart, het pizzarette arrangement, een  bedrijfsarrangement, het pannenkoekenarrangement of een kinderarrangement. Bij een steengrill arrangement kunt u denken aan XXXL- grillen, ‘gewoon’ grillen, steengrill D’Luxe of zelf mini pizzaatjes bakken in een eigen pizzaoven. Onze a la carte kaart bestaat uit o.a. supermalse spare ribs, overheerlijke kip saté, een MEGA hamburger, schnitzel of een van de maaltijdsalades. Tevens hebben wij diverse voor- en nagerechten.

Maandag, dinsdag en donderdag zijn wij om 16.00 uur open en op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur. In de schoolvakanties zijn wij elke dag om 13.00 uur open. Voor gezelschappen vanaf 30 personen passen wij graag onze openingstijden aan.
U vindt ons op de Anna van Saksenweg 1 in Vlaardingen- vlakbij winkelcentrum De Holy, 5 minuten van afrit 9 van de A20- en wij hebben een eigen gratis parkeerterrein.

Kom snel een keer langs met uw dinercheque of Dinerbon; DOK 99 Vlaardingen is leuk voor jong en oud!

Contactgegevens:

Dok 99
Anna van Saksenweg 1
3136CJ Vlaardingen
Telefoon: 
0104740774
Nationale Diner Cadeaukaart Vlaardingen Dok 99

Meer restaurants in de buurt

La Follonera

Schiedam
A la carte
Adres: 
Hoogstraat 198
3111 HP Schiedam
Telefoon: 
0107861444
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam La Follonera

MuzZe

Vlaardingen
A la carte
Adres: 
Westhavenkade 53A
3131 AG Vlaardingen
Telefoon: 
0624882838
Nationale Diner Cadeaukaart Vlaardingen MuzZe

Het Hart van Vlaardingen

Vlaardingen
A la carte and Eetcafé
Adres: 
Hoogstraat 169
3131BB Vlaardingen
Telefoon: 
0104356372
Nationale Diner Cadeaukaart Vlaardingen Het Hart van Vlaardingen