Dijkers eten & drinken

Haarlem (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque van Diner Cadeau bent u nu ook van harte welkom bij Dijkers eten & drinken in Haarlem. U vind dit gezellige restaurant midden in het pittoreske centrum tussen het zichtbare stukje historie van de Warmoesstraat. Dijkers eten & drinken is gevestigd in twee monumentale panden, waar u misschien het ‘Huis met de knik’ wel van kent. Door de leestafel, zithoek en gezellige ronde tafels heeft het restaurant een huiselijke sfeer. Ook geeft de gedeeltelijk open keuken een leuk inkijkje! Met uw Dinercheque kunt u bij Dijkers eten & drinken terecht voor een uitgebreid diner, smakelijk lunch, koffie of thee, een gezellige borrel of bijvoorbeeld een zakelijke meeting.

De lunchkaart van Dijkers bevat lekkere broodjes, salades en ook luxe lunchgerechten. Onze dinerkaart is geschikt voor als u heerlijk lang wilt tafelen, maar ook voor een makkelijke avondhap. Als specialiteit staan hier onze flammkuchen op, maar ook bereiden wij voor u heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van verse ingrediënten met de nadruk op producten van het seizoen en de streek. Daarnaast bieden wij een wekelijks wisselende Chef’s Special voor de lunch en het diner.

Naast heerlijk eten, hebben wij uiteraard ook een mooie wijnkaart. Deze is niet compleet zonder een uitgebreide snackkaart. Komt u bij ons alleen een kopje koffie drinken? Dan kunt u hierbij ook kiezen voor onze huisgemaakte taarten.

Met uw Dinercheque kunt u genieten met het hele gezin bij Dijkers eten & drinken. Voor onze kleinste gasten hebben wij een kinderstoel, kindergerechten, spelletjes, boekjes, kleurplaten en een verschoontafel. Gaat het zonnetje schijnen in Nederland, dan kunt u heerlijk plaatsnemen op ons terras in de mooiste straat van Haarlem. Zien wij u snel verschijnen? Vergeet uw Dinercheque niet!

Contactgegevens:

Dijkers eten & drinken
Warmoesstraat 5-7
2011HN Haarlem
Telefoon: 
0235511564
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Dijkers eten & drinken

Meer restaurants in de buurt

Olive Tree House

Haarlem
A la carte, Grieks, Internationaal and Mediterraans
Adres: 
Lange Veerstraat 11
2011DA Haarlem
Telefoon: 
0232049177
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Olive Tree House
Adres: 
Lange Veerstraat 15
2011DA Haarlem
Telefoon: 
0235328694
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Restaurant Petossi

Maita

Haarlem
A la carte
Adres: 
Lange Veerstraat 45
2011 DA Haarlem
Telefoon: 
+31634839320
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Maita