Dickens

Huizen (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Als u zich in Huizen bevindt is het Nautisch Kwartier zeker een bezoekje waard. Niet alleen de architectuur van de 19e maakt deze wijk zo bijzonder maar ook het beste pannenkoeken huis van Nederland is in deze wijk te vinden. Het gaat hier natuurlijk om Eetgelegenheid Dickens waar de beste pannenkoeken van het land te vinden zijn. Ook als de speciale pannenkoek die u in gedachten heeft niet op de kaart te vinden is kunt u hier terecht. U mag namelijk zelf ook een pannenkoek samenstellen. Ook als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen.

Naast het zelf samenstellen van een pannenkoek is er voor ieders wat wils bij dit leuke restaurant. Het is immers de bedoeling dat iedere gast zich welkom voelt bij Dickens. Er staat niet voor niets op de gevel dat het voor Groot en Klein is. Voor Groot zijn er heerlijke gerechten, ook gasten die geen liefhebber zijn van pannenkoeken is er meer dan genoeg keus. Maar voor de kinderen wordt letterlijk alles uit de kast getrokken. Voor hen is er namelijk een speciaal menu, het toepasselijk genaamde Oliver Twist menu. Bij dit menu krijgen ze een heerlijke pannenkoek die ze ook zelf mogen samenstellen en een toetje waar ze hun vingers bij af zullen likken.

Naast heerlijk eten is er nog zat te beleven bij Dickens. Zo is er het Florijnen systeem. Bij elk gerecht krijgt u een aantal zilveren florijnen die u mag inwisselen bij de Winkel van Josephine voor leuke speeltjes. Een bezoekje aan Dickens wordt op die manier onvergetelijk.

Kom dus snel genieten van een lekkere pannenkoek. Ook als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen bent u hier van harte welkom.

Contactgegevens:

Dickens
Havenstraat 315
1271 GD Huizen
Telefoon: 
0358877860
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen Dickens

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Golfstroom 4
1271CP Huizen
Telefoon: 
035-6316168
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen Sorpresa Italiano
Adres: 
Mastspoor 1D
1271 GL Huizen
Telefoon: 
0355230010
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen Laguna Huizen (By Fletcher)

Boot

Huizen
A la carte
Adres: 
Ambachtsweg 65
1271 AL Huizen
Telefoon: 
0627285010
Nationale Diner Cadeaukaart Huizen Boot