In den Kleinen Hap

Amersfoort (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Internationaal
Omschrijving: 

Er is in Nederland een kruispunt waar niet 1, niet 2 maar wel 3 horeca toppers zitten. Dit is natuurlijk ‘Het Lekkerste en Gezelligste Kruispunt van Amersfoort’. Op dit geweldige kruispunt is voor elk moment van de dag een maaltijd te krijgen. Als u wilt ontbijten, lunchen of dineren kunt u het beste terecht bij Grand Café Happerij & Tapperij en In Den Kleinen Hap. Voor een gezellige borrel of een avondje uit met de vrienden dan bent u altijd welkom in Den Grooten Slock. Welke van de drie u ook kiest, u bent welkom. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau.

Bij In Den Kleinen Hap kunt u heerlijk eten in een ongedwongen en huiselijke sfeer. Het Grand Café heeft een hele duidelijke eigen stijl ontwikkelt, een mix van modern en klassiek. In combinatie met het gastvrije personeel voelt u zich altijd welkom.

De kaart staat vol met klassiekers en er is voor ieder wat wils. Er is uitgebreide keuze aan vlees-, vis-, en vegetarische gerechten. Niemand hoeft zich in te houden. Ook kunt u halve porties bestellen zodat u van verschillende gerechten kunt proeven. Maar het betekent ook dat de kleintjes de volle drie gangen mee kunnen eten. Wat ze zelf voornamelijk heel leuk vinden.

Wat u uiteindelijk ook besluit te doen, bij In den Kleinen Hap, of bij een van de andere twee horeca toppers, hopen ze u snel te mogen verwennen. Vergeet vooral niet dat u ook kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau. Laat u dus snel trakteren.

Contactgegevens:

In den Kleinen Hap
Langestraat 95
3811 AD Amersfoort
Telefoon: 
0333034357
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort In den Kleinen Hap

Meer restaurants in de buurt

Stadscafe In den Grooten Slock

Amersfoort
A la carte, Afhalen, Eetcafé and Internationaal
Adres: 
Zevenhuizen 1A
3811 CW Amersfoort
Telefoon: 
033-4621365
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Stadscafe In den Grooten Slock

Queens Groenmarkt 13

Amersfoort
A la carte
Adres: 
Groenmarkt 13
3811 CD Amersfoort
Telefoon: 
033-7539504
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Queens Groenmarkt 13

Eetcafe Happerij & Tapperij

Amersfoort
A la carte, Afhalen and Internationaal
Adres: 
Langestraat 97
3811 AD Amersfoort
Telefoon: 
033-4621365
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Eetcafe Happerij & Tapperij