Delifrance Reeuwijk

Reeuwijk (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke lunchroom voor een brunch of high tea? Of zoekt u juist een plek waar u even kunt ontsnappen van de zaak? Dan moet u bij Delifrance Reeuwijk zijn! Ze accepteren namelijk ook uw Dinercheque als geldig betaalmiddel. Zoals u misschien al wist, serveren ze bij Delifrance de heerlijkste Franse broden. Geniet van dagelijks verse producten voor u als trouwe klant of juist als nieuwe bezoeker. Iedereen is welkom! Neem ook uw Dinercheque mee.

Delifrance Reeuwijk is zeven dagen per week geopend tussen 10:00 en 18:00. U kunt er terecht voor heerlijke belegde stokbroodjes zoals met salami, brie, tonijnsalade, hete kip of één van de vele andere verse belegsoorten. Probeer ook eens in ruil voor uw Dinercheque een van de verrukkelijke maaltijdsalades. Wat dacht u van een salade met kip, avocado, cashewnoten, tomaat en ui? Dit is niet alleen gezond, maar ook heel erg lekker! Het is ook mogelijk om één van de hartige of zoete Viennoiserieproducten te bestellen. Deze worden traditioneel tijdens het ontbijt gegeten, maar zullen heerlijk smaken op ieder moment van de dag. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinercheque een kop koffie met een ham-kaascroissant, chocoladebroodje, saucijzenbroodje of rijkelijk gevulde quiche.

Het is ook mogelijk om de broodjes, salades en/of drankjes te laten bezorgen bij u thuis of op het werk. Dit is perfect voor een vergaderlunch of een gezellige vrijdagmiddagborrel! Kijk op de website voor de mogelijkheden. Delifrance Reeuwijk hoopt u spoedig te zien.

Contactgegevens:

Delifrance Reeuwijk
Miereakker 6
2811BB Reeuwijk
Telefoon: 
0182-391627
Nationale Diner Cadeaukaart Reeuwijk Delifrance Reeuwijk

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Lange Tiendeweg 49
2801KE Gouda
Telefoon: 
0182529733
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda New Tandoor
Adres: 
Lange Tiendeweg 57
2801 KG Gouda
Telefoon: 
0182-551333
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Bangkok City

Grieks Restaurant Mykonos Gouda

Gouda
A la carte, Afhalen, Grieks and Internationaal
Adres: 
Lange Tiendeweg 75
2801 KG Gouda
Telefoon: 
0182515415
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Grieks Restaurant Mykonos Gouda