Delifrance Maastricht

Maastricht (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Aan de Spilstraat 4C in Maastricht vindt u de Délifrance Maastricht. De Délifrance is misschien wel de meest bekende Franse broodjesleverancier van Nederland en heeft een breed aanbod aan heerlijke verse belegde broodjes. We hebben goed nieuws, want sinds kort kunt u bij deze broodjesspecialist ook terecht met uw dinercheque. Zo kunt u met uw dinercheque niet alleen uit eten bij restaurants, maar kunt u nu ook genieten van een heerlijk Frans ontbijt of een verse smakelijke lunch! U kunt uw lunch of ontbijt natuurlijk gezellig opeten bij de Délifrance of het afhalen en op een locatie naar keuze opeten, zoals op het werk of in het park. Ook kunt u op sommige tijden uw bestelling laten bezorgen, zodat u de deur niet eens uit hoeft om met uw dinercheque te kunnen genieten van al het lekkers dat de Délifrance te bieden heeft.

Op het menu bij Délifrance Maastricht staan, hoe kan het ook anders, vele verse croissants met verschillend beleg. Zo kunt u genieten van een croissantje kaas of eentje met boter en jam. Bent u een zoetekauw? Bestel dan met uw dinercheque een croissantje met chocolade, of een chocoladebroodje. Voor de lunch heeft u ruime keuze uit vers afgebakken Franse baguettes met daarop allerhande beleg. Van tonijnsalades tot carpaccio tot ham en kaas, u kunt het zo gek niet verzinnen en ze hebben het op de Spilstraat 4C.

Zet dus eens een keer uw dinercheque in voor een heerlijke lunch of een goed ontbijt om uw dag lekker te beginnen. Het team van Délifrance hoopt u snel welkom te mogen heten in hun winkel, maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw Franse lekkernijen te laten bezorgen! 

Contactgegevens:

Delifrance Maastricht
Spilstraat 4C
6211 CP Maastricht
Telefoon: 
0433257825
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Delifrance Maastricht

Meer restaurants in de buurt

Dionysos

Valkenburg
A la carte and Afhalen
Adres: 
Grendelplein 20
6301 BS Valkenburg
Telefoon: 
0436010179
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Dionysos

Amadeus

Valkenburg
A la carte
Adres: 
Grendelplein 9
6301BS Valkenburg
Telefoon: 
043-6016846
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Amadeus
Adres: 
Berkelstraat 8
6301 CC Valkenburg
Telefoon: 
0452004121
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Satalana Valkenburg